- Katılım
- 16 Eki 2009
- Konular
- 3,972
- Mesajlar
- 15,150
- Online süresi
- 9m 43s
- Reaksiyon Skoru
- 677
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 371
- MmoLira
- -38
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Discovery kadrosunun bir parçası olabilir.
2014 yılının sonlarına doğru tanıtılacağı iddia edilen yeni nesil Land Rover Freelander modeli ikinci kez casus araba fotoğrafçılarının objektiflerine takıldı.
Land Rover markasının bu yeni crossover modelini Discovery ekibinin arasına sıkıştırması bekleniyor. Bu sayede ünlü İngiliz oto üreticisi üç marka ismi ile piyasaya ortak olma gibi bir strateji izleyecek: Range Rover, Discovery ve Defender. Görünüşe bakılırsa bu yeni model çok büyük ihtimalle Evoqueun LR-MS mimarisine sahip olacak ancak daha uzun dingil aralığına ve araç yüksekliğine bakılırsa yeni Freelanderın Evoquetan daha büyük olacağını söylememiz mümkün. Bu boyutta ki artış sayesinde Land Rover yeni crossover modelini beş koltuklu standart aracın yanı sıra yedi koltuklu çeşidi ile birlikte satışa sunabilecek. Daha kompakt bir versiyonun da piyasaya sürülebileceği gibi bazı söylentiler ortalıkta dolaşıyor olsa da bu konuda resmi olarak onaylanmış herhangi bir bilgi elimize henüz ulaşmış değil.
Kaputun altında ise yeni Freelanderın 4 silindirli 2.0 litrelik turbolu motoru ile aşağı yukarı 240 beygir gibi bir güç üretmesi ön görülüyor. Bu arada görmüş olduğunuz bu fotoğrafların standart modele göre daha uzun bir dingil mesafesine sahip olan Range Rover Evoque XL modeline ait olma olasılığı da bulunmakta.



