HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Başlıktan görebildiginiz gibi oyunda 2 senelik güzel şampiyonluklarım var ve rekor galibiyetim 2012 tarihinde fantazi ligde 9-1 lik aldıgım skor
arkadaşlar öncelikle sizlere bikaç ipucu gibi şeyler önereyim;
arkadaşlar öncelikle sizlere bikaç ipucu gibi şeyler önereyim;- aslında internette okudugunuz bazı taktikler işe yaramaz,çünkü bu oyun sizin kurgu planınıza göre tasarlanmıştır
- Aslında ben forumdaki abilerim-kardeşlerimi kötülemek istemiyorum onların yaptıkları işte çok başarılı fakat her takıma her lige uymaz taktikler
- Örnegin;çok usta bir lige girdiniz lig premıum biletli dolu,siz orda kalkıpta nette buldugunuz taktikleri yaparsanız onlarda bir casula işi bitirir. hele taktik degiştirmiyorsanız vay rekor maglubiyetlere
- Oyuna ilk başladıgımda taktik denemişligim oldu nettekileri hatta iyi sonuçlar aldım artık kendimi çok iyi saniyordum ama sadece saniyordum :l03: birgün netten araştırıp faceden biri ile dost oldum ve beni premıum lige aldı orda sonuncu oldum :l03:
- ve artık buralara kadar geldik biz yol gösteriyoruz kardeşlerimize,
- sizlere örnek verecek olursam, mesela siz real zaragoza atletico ile oynuyorsunuz oyun anlayışınız defansif olmalıdır
- kontra atak a hemen çıkabilecek taktik ben örnek vermiyorum artık bu ofm bölümlerinde çalışacam ve sizlere yaralı olacam
- kontra ataka hemen çıkmak için kanatlarda hucum yüksek ve ileride golcü suarez,agüero kısacası gol kralıklarında sıkca gördügünüz oyuncular olması gerek. yada genç iyi bir yetenek geliştirilip oynatılabilir.
- bu konum resimli olarak editlenecektir. son olarak 2 gün önce açtıgım ing ligine hepiniz davetlisiniz. lig numarası = 21077077 numaradan bulamasanız takım seç bölümünden manejer ara yerine yuez9698 yazıp premıum biletli nicke tıklayınız otomatikmen lige gidecektir. ligde boş takımlar var iyi kişiler gelirse iyi olur lig baya güçlü kişiler
Kardes iki yillik oynadigin hesabinin adini verde profiline bakalim, bu yukarida verdigin yuez9698 yeni acmissin hesabini,..... bize nasil öneri verebilirsin ki kendin daha yenisin....
sadece etrafıma kanarak yaptıgım bir işlemle ban yedim.Kardes iki yillik oynadigin hesabinin adini verde profiline bakalim, bu yukarida verdigin yuez9698 yeni acmissin hesabini,..... bize nasil öneri verebilirsin ki kendin daha yenisin....
bunları yapın demiyorum fikir paylaşmak için serbest bir forum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)