yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

OverBilişim Nasıl Bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EndLessTR69
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 640

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

over iyidir ama geç verir, eğer geç olsun sağlam olsun diyorsan overi tercih etmelisin. filesleri de çok sağlam, 512 mblik sunucu anlık 133 online 0 lagtı :)

Sakın server alma 5 gunde serveri teslim aldım site verdiler paneli dahi kendim kurdum daha sonra admn panelini vermediler packları 6. gunde verdiler oda şikayet konusu açtım diye server filesi güzel bişey diyemem ama ticketlere hiç cevap vermıyorlar diyebilirim normalde satış oncesi destek sorularına 5 saat içiinde cevap geliyor ama normal ticketlere 10 gun bekle bazen siliyorlar ticketleri yapamadıkları bişey oldugunda

Almamanı tavsiye ederim hocam . 1 GB Sunucu diye , 512 verdiğini bile biliyorum . Filesleri sorun çıkartıyor , oto pot vs. çoğu şey sorunlu ve beğenmedim ve geç teslimat yapıyor .

Merhaba Arkadaşlar Overbilişimden Metin2 Sunucusu Alıcamda Bilgilerinize İhtiyacım Var. . .

Teslimat Süresi En Geç Kaç Saat ??
Beta Zırhları Beta Silahları Pet Binek Aktif Mi ??
Server Filess Lerinde Açık Varmı ??
Herhangi Bir Dolandırıcılıgı Varmı ??
Müşteriyle İlgileri Nasıl ??
Ticketlere En Geç Kaç Saate Cevap Veriyolar ??
CH Kapanması Uyku Moduna Girme Oluyomu Sunucularda ??

Alma Önermem Kesinlikle Önermemö

Yorumlarınz İçin Hepinizze Tek Tek Teşekkür Ederim OverBilişim Canlı Destek ' de Çok İyi Davranıyolardı İyiki burda konu açmışım iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri