- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle bu rezil çocuğun rezilliğini sizle paylasıcam. Bi sura ninjaya yatarmı? Üstelık savunmada var ? Bu fotoğraflar hrşeyi anlatır. Çocuk kabullenemedı. Tamam gel vs atalım dedik gelmedı daha yapabileceğim bişey yok. Çocukluklarını yaşasınlar bırakın.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
5-2 KOYDUM SURANA RAHAT OL B4fr4 ya kafan raht olsun
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İstesem Savunma Takarım Zaten Ne ayaksın Sen Bi Ninjayı Kesmek Zormu La ? Hadi Yol Al Gereksiz
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İstesem Savunma Takarım Zaten Ne ayaksın Sen Bi Ninjayı Kesmek Zormu La ? Hadi Yol Al Gereksiz
Zaten vardı savunman. B4fr4 Sslerini at ozaman madem almışsen
Bidaha Çıkma Karsıma Bu 2 Oldu 3 De Bişey Bırakmam Sende.- Katılım
- 27 Nis 2013
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lan Cocuk Sen Kimsin La Kimle Kafa yiorsun Senin Artisliğin Burda Kalır Ne Sanıon Kendini Bi Bokmu Sanıon MT2 de adam silince adammı oluyon lan sen kimsin egosunu s . sen kimsin lan kime artislik yapıon la sen yokken biz vardık sen kimsin kimin dölüsün burda bana artislik yapıon lan sen cok konusma isine bak abisi sen elime geçsen o kücük c. keserim tmm mı bana atar yapma çarparım burda artislik yapması değil !
Ben yokken sen vardın ha ? la fırlama sen piyasaya 2012 de çıkdın ne konusuyon? Adam silmek sizin gibi ötenlerdne kurtulmak hobim biliysen ?Elınemı geçsem? balıkesir edremıt gel madem o kadar meraklısın benle görüşmeye beklerım Çarpsana ? Lan bi ss yapsam zırlıyon hemen harbı dıyom bundan sonra senın sslerını özelle yolluyucam ana çöarını değil yançarından banlatıcam senı katkısız yoğurt. Sen bu sıralar ötmeye başladın az daha sabret şu destek açılsın senle ozaman konusucaz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)