DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Dengesiz beslenme mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asd2332
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 310

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar merhaba.Bir konuda size danismak istedim.

Okulum tam gun(9.00-16.40).Bu yuzden sabah kahvaltimi yapiyorum ancak ondan sonra saat 18.00 civarina kadar yemek yemiyorum.Her gun 3 litre su iciyorum ve bunun yarisi kadar suyu okulda iciyorum.Yani gunde 2 ogun yemis oluyorum.Kantin yagli yemeklerle dolu oldugu icin yemek yiyemiyorum.Sizce bu sekilde dengesizmi besleniyorum?(Sekerli,cikolata gibi yiyecekleri ayda 2 3 defa yiyorum).Karin siskinligim var ve annem okulda bisey yemedigim icin oldugunu soyluyor.Sizce?

Kesinlikle aç kalındığında oluyor. Bende yaşıyorum aynı problemi akşama dogru acıkınca eve gelene kadar şişlik yaşatır.

Günde yemekler haricinde 3 litre su gayet iyi,kahvaltiyida düzgün yap pek anlamam ama sabah proteini fazla olan şeylerden ye yumurta vs. karin şişliğide ağri falan yapmiyorsa sorun yok bide akşam çok kaçirma.Dengeli beslenmeyide çok kafaya takma yurtta kalanlar neler yaşiyor, :) ama bana kalirsa oğle aralari ya evden birşey götür, götüremezsende kantinde bir birşeyler al mideni tutsun.

Son düzenleme:
Evet.Öyle yapmaya karar verdim.Evden birşeyler goturucem.Cevaplar için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri