BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Beşiktaş düşmanlığının da böylesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 255

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İnsan gerçekten hasta olamaz mı, Olsada komplo teorilerimi üretilmeli. Yada mutlaka muhalif olmak için yalan mı yazmak gerekiyor. Yada insanların duyguları ile mi oynamak şart. Anlamadım. Beşiktaş medyası son haftalarda Mustafa denizli, Beşiktaş yönetimi hakkında yazdıkları ve konuştukları boğaza üçüncü köprü olur. Ağır hastalığı bulunan ve şimdi burda yazmak istemediğim çok önemli notlarım var. Denizli'nin başına gelenler inşallah sizlerin başına gelir de hastalık nedir diye düşünürsünüz demek istemiyorum. Çünkü beddua çok kötü olay. Biliyorsunuz geçmiş zamanda yazar ağabeylerimizden Atilla Gökçe bir futbolcunun orta kulak iltihabının büyütülecek önemli bir olay olmadığını yazmış sonrasında başına geldiğinde özür yazmıştı.

ÖZÜR DİLE BİLAL MEŞE, ATIF KEÇECİ
Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin ayrılması gündeme geldiğinde NTV'ye çıkan yılların deneyimli yazarı Bilal Meşe, kongre üyesi Atıf Keçeci'yi izledim hayretler içinde kaldım. Beşiktaş yönetimi hep böyle yapıyormuş, Beşiktaş yönetimi futbolcuların parasını vermemiş Denizli ondan ayrılmak itemiş. Anlattıkça anlatıyorlar ama bir tane doğru ara ki bulasın. Beşiktaş'ın sevilen ismi Bilal Meşe'ye Allah sağlık versin ama bir kez Denizli'ye telefon açıp sağlığı ile soru sorsun. Kahve muhabbetleri artık sıkıyor insanları. İnsanların medyaya güvnirliğide kalmıyor. Bildiğim bileli herşeye muhalif Atıf Keçeci ise inanılmaz sözler sarfediyor. Beşiktaş yönetimini yerden yere vuruyor. Şimdi burdan soruyorum. Bilal Meşe ve Atıf Keçeci futbolcular anlaşmalarını teknik adam ile mi yoksa yöneticilerlemi yapıyor. Hangi teknik adam takımdaki oyuncusunun parası ile uğraşıyor yada uğraştı. Önemli olan üzüm değil bağcıyı dövmek.

TURGAY DEMİR'İN ETEKLİĞİ
Medyanın emekçilerinden Turgay Demir'e de bir parantez açmak istiyorum. Yazar olarak kalemi süper. Düşüncelerine saygı duyuyorum. Muhalefet olur yada objektif onun sorunu. Ama Denizli konusunda yönetime eteklik giydirmesi düşünülmesi gereken önemli nokta. Denizli kendi isteği ile ayrıldığını haykırdı. Demirören-Denizli ikilisi yönetimle beraber vedalaştı. Bu fotoğrafa ne diyeceksin..

HASAN ARAT REZİLLİĞİ
Hasan Arat'ı camia yönetici olarak tanıdı. Burdan Arat'a da soruyorum lütfen Onursal Başkanımız Süleyman Seba döneminde görev yaptığınız yöneticiliğinizde kulübe çaktığınız bir çivi var mı. Ainesi iştir kişinin derler. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Arat ne yaptı ki konuşuyor herkes gibi bende merak ediyorum. Projeleri geçtim. Sadece konGre önceleri ortaya çıkıp konuşmak çok önemli olay mı. Arat'ın bir ara cahil olduğunu düşünenler çıktı. Çünkü Mustafa Denizli ile ilgili açıklamayı bağımsız doktorlar yapsın diyor. Bu ne kadar bağnazlık. Sayın Arat karşınızdaki Türkiye'nin değil Dünyanın saygı gösterdiği Prof. Dr. Mete Düren. Arat Mustafa Denizli'nin hastalığını inkar ediyor hastalığa teşhis koyan Prof.'lara çamur atıyor. Beşiktaş Kulübünde herkesinde yakından tanıdığı Prof. Dr. Mete Düren'in kariyerine dil uzatıyor. Hasan Arat demek ki ilme, bilme, sağlık uzmanlarına inanmıyor. Kendi dünyasında yaşıyor. Hasan Arat erdemliyse çıkıp hem Denizli'Den hem de Beşiktaş yönetiminden özür dilemeli. Hasan Arat kulüpte sürekli birşeyler çevriliyor havası oluşturaya çalışıyor. Bildiği birşey varsa açıklasın ama insanlara çamur atmasın. Beşiktaşlı birbirini çok iyi tanır.

FİKRET ORMAN YALANI
Beşiktaş'ta önce başkan adayı olarak ortaya çıkan ardından Yıldırım Demirören tarafından Federasyona delefe yapılan kongre üyesi Fikret Orman'ın açıklamaları ise hayret verici "Mustafa Denizli'nin ayrılığına inanmıyorum. Öyle olsaydı sezon başı imzalamazdı" diyor. Çünkü Denizli ile görüşmüyor sağlığı konusunda bilgisi yok. ve o da sıradan kahve muhabettlerine laf olsun diye takılıyor. Quaresma'yı hiç istemediğini söylüyor. Carew'e de öyle demişti kulüp 4'e aldığı bu oyuncuyu 7'ye sattığında Orman'ın yüz ifadesini görmek isterdim. Ağzı olan boş mikrofon bulduğunda konuşuyor

NEDEN YAZDIM
Bunları neden yazdım. Denizli medya toplanısında "Yönetim ile aramda hiç problem olmadı. Onun dışında söylenen her şey, senaryodur"Yani sizler elinize geçirdiğiniz fırsatları hemen senaryoya dönüştürebiliyorsunuz. Bravo sizlere.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri