bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

B4fra-LocKuoT 5-4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KralWedaaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 646

KralWedaaT

Level 2
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

nbhm9.jpg

nbhmg.jpg

nbhmk.jpg

nbhmm.jpg

nbhp2.jpg

Son Vs Farklı. Arkadaş Ws 4 4 Ken Denizcik Ve X10urX i Çağırdı Kısacası Yedırememezlik. Fakat Çölde Yakaladık Orda Bitirdik Hesabı. Arkadaş Bu Ss leri Kabullenmezse B4fr4 Pm Atsın Güzellikle Veririm Yine Eline. Denizcik Ve 10ur Un Elimden Çekeceği Var Bunuda Vurgulamak İsterim.

Ayrıca Vs De Denizcik Can Basıyordu Bunuda Söylemek Isterım :) Dediğim Gibi İtirazı Varsa Çocugun Pm Atsın Atarız Yıne Sorun Değil

zuhahahahah cakmacı seni :D ne kadarda yalan atmısıın sen bile inanamamıssın belli :D madem kesebiliyosun herzaman her yerde gel ws atarız ergen seni :D eline veriyoz veriyoz sonrada kestim diye seviniyosun puhahahahhahaha istediğin kadar sahit getirde seni bi kez daha gömeyim yerlere ;)

zuhahahahah cakmacı seni :D ne kadarda yalan atmısıın sen bile inanamamıssın belli :D madem kesebiliyosun herzaman her yerde gel ws atarız ergen seni :D eline veriyoz veriyoz sonrada kestim diye seviniyosun puhahahahhahaha istediğin kadar sahit getirde seni bi kez daha gömeyim yerlere ;)

Elimemı verıyon? K.bakma ama ben senın baska biyerıne malafat verdim. Herzaman pmye açık çarım. Yalanmı? Madem kesmişsen koy fotoğraf herkez görsün. Sahit lCOkFeNal Gidirn sorun :) Ki şahıte gerek yok fotograf anlatır. Sen benı kes bırakıyorum bu oyunu. Ninjayla kesıyom senısuraya gerek oldugunu sanmıyorum.

o kadar adamsan madem gel çöl ortasına da vs atalım kim kime ne vericek görelim sonra acıdan oturup ağlama ama ninjayla kesiyorumdiyosunda bi halt edebiliyomu ki ninjada kesicen puha güldürme beni alırım façanı tekrardan sağda solda çakma ss cekipte kestim demek olmaz meydan burası bi yerlerin yiyorsa ben çöldeyim bekliyorum ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri