mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

'Orhan da denyo!'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasarusta01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 169
Ersoy sahneden bombaladı

845898_detay.jpg

Günay'da önceki gece Bülent Ersoy ve Selami Şahin birlikte program yaptı. Geceye ikilinin ilginç açıklamaları damga vurdu

Günay’da sahneye çıkan Selami Şahin ve Bülent Ersoy, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü sanatçıları dinlemeye gelenler arasında sosyetenin tanınmış ismi Sibel Vatandost, işadamı Mehmet Dalmaz, Seyyal Taner, Nil Burak ve Osmantan Erkır gibi seçkin isimler vardı. Ersoy’un bu sezon Günay sahnesindeki son programını bir haberci ordusu takip etti. Sahneye çıkmadan önce kuliste basın toplantısı yapan sanatçıya 9 ayrı televizyon kanalının muhabiri mikrofon uzattı. Bir o kadar da gazete muhabiri soru sordu.

‘YAŞIMDA NE VARMIŞ?’
Ersoy habercilere “Görüyorsunuz programım hınca hınç dolu! Çok şükür Bülent Ersoy markası her zaman dimdik ayakta” dedi. Bir gazetecinin, “Tabii bunun sizin tecrübenizle, yaşınızla da ilgisi vardır” demesi üzerine sanatçı, ‘Ne varmış yaşımda. Sen kendine bak, ben gencim. Demet Akalın’a bile söyledim, ‘Sen kartsın, ben gencim’ dedim” diye konuştu. Bülent Ersoy alkışlar arasında ilk şarkısını seslendirdikten sonra en öndeki masada oturan sosyetenin ünlü ismi Sibel Vatandost ayağa kalkarak çantasından çıkardığı pırlanta uçlu kolyeyi Bülent Ersoy’a takmaya çalıştı. Kolyeyi takmak için yardım eden orkestra şefi kolyeyi elinden düşürünce salonda bir anda kahkaha koptu. Pırlanta taşlı kolyenin değerinin 15 bin dolar civarında olduğu öğrenildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri