- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,508
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,514
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir Gün Forumdan Ayrılmış Olsanız Unutamadığınız 5 Kişiyi Yazarmısınız.
Ben Başlıyorum;
@yasrausta01; @0lumGunu; @erdemaa; @sgtprice; @de4qle;
Ben Başlıyorum;
@yasrausta01; @0lumGunu; @erdemaa; @sgtprice; @de4qle;
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
5 Fahri
@Emre-28;
@Aslan57x;
@halilsicimli;
@ozcan110r;
@zeyn0;
5 Yönetici
@CrazYALkaN;
@DN Angel;
@Shorty;
@erdemaa;
@peacemackers;
5 Üye
@Buenos Aires;
@TufaaN;
@Mruqurr;
@llSpeeDyll;
@akonda;
5 kişi yetmez..
@TimeOveR; @ReeTown; @Casper16; @dragonmetin2; @DeReLee; @Black White; @QuacK; @Elfiteds; @erdemaa; @emolcan2; @Ezreal; @JosephConrad; @JusiFer; @Kill For You; @kuefgen; @OnimosReturns; @OXxAZAPxXO; @ReveLasN; @wayknk;
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @asdasdasddj; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Aslan57x; @erdemaa; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @yasrausta01;
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @lanetadam;
- Konular
- 877
- Online süresi
- 2h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 993
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 281
- MmoLira
- -801
- DevLira
- 0
5 kişi yetmez..
@TimeOveR; @ReeTown; @Casper16; @dragonmetin2; @DeReLee; @Black White; @QuacK; @Elfiteds; @erdemaa; @emolcan2; @Ezreal; @JosephConrad; @JusiFer; @Kill For You; @kuefgen; @OnimosReturns; @OXxAZAPxXO; @ReveLasN; @wayknk;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)