- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşar Artık Wolfteam dan sıkıldığım içino yunu bırakıyorum. Çarım ile ilgili özellikler şunlardır.
Oyundaki nick: SooNMareSaL
Bulunduğu rütbe: Acm. Yüzbaşı
Daha Önce Banlanıp Banlanmadığı : 1 Kez ban yedim. Oda OG ' u DE-50 ile vuruduğum için.
Kaç TL Istediğiniz Veya Takas Için Istedikleriniz : 140 TL civarıdır. Pazarlık Payı azda olsa vardır.
Hesapda bulunan karakterler,eşyalar,dövmeler vs: Videomda gösterdim.Alt tarafta.
Hesabınızın Resimi Veya Videosu :
Oyunda bulunduğu sıralama: 28984
Bulunduğu klan: The LegenOfLean
Klanın bulunduğu sıralama: 745
Daha önce el değişikliği yapıldı mı ( Alım/Satım): Hayır Ortağım vardı.Ayrıldı ortaklıktan.
KD: 1,64 ama Dün aldığım lüx paket sayesinde Bu iyice bir yükselir
Arkadaşlar ayrıca 1000 nakit olan joygame dövme seti alana 19 Günlükler hediye kampanyasındanda gelecek olanlarım var. kızıl pençe vb.
Arkadaşlar Alış verişi Aydın ilinden merkezden yapmak istiyorum.Orada yaşıyorum. Bir Cumartesi Günü Allah'ın izni ile ölmessek sağ kalırsak alıcı ile internet kafeye gidip çarı ona deredicem. Bu arada e- mailini unuttum şifresini vb bilmiyorum
Çarı teslim ettiğim gün parasını alırım.
Oyundaki nick: SooNMareSaL
Bulunduğu rütbe: Acm. Yüzbaşı
Daha Önce Banlanıp Banlanmadığı : 1 Kez ban yedim. Oda OG ' u DE-50 ile vuruduğum için.
Kaç TL Istediğiniz Veya Takas Için Istedikleriniz : 140 TL civarıdır. Pazarlık Payı azda olsa vardır.
Hesapda bulunan karakterler,eşyalar,dövmeler vs: Videomda gösterdim.Alt tarafta.
Hesabınızın Resimi Veya Videosu :
Oyunda bulunduğu sıralama: 28984
Bulunduğu klan: The LegenOfLean
Klanın bulunduğu sıralama: 745
Daha önce el değişikliği yapıldı mı ( Alım/Satım): Hayır Ortağım vardı.Ayrıldı ortaklıktan.
KD: 1,64 ama Dün aldığım lüx paket sayesinde Bu iyice bir yükselir

Arkadaşlar ayrıca 1000 nakit olan joygame dövme seti alana 19 Günlükler hediye kampanyasındanda gelecek olanlarım var. kızıl pençe vb.
Arkadaşlar Alış verişi Aydın ilinden merkezden yapmak istiyorum.Orada yaşıyorum. Bir Cumartesi Günü Allah'ın izni ile ölmessek sağ kalırsak alıcı ile internet kafeye gidip çarı ona deredicem. Bu arada e- mailini unuttum şifresini vb bilmiyorum
Çarı teslim ettiğim gün parasını alırım.
Son düzenleme: