Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arkadaşlar, ben geçenlerde arkadaş bana dedıkı elindeki silahı kopyalamayı gösterim dedi ben de ok dedim sonra satıcıdan ezik kılıç aldım yere atar gibi yap filan dedı anladım hıle yaptığını kanmadım ve dediki bunları kazıklayarak aldım dedı adam;+8 aslan plaka taş basılı,+6 geniş kılıç,+5 kargı ve +0 dolunay kılıcı yürütmüş hatta ticarette gösterdi.bende başkasına yaptım ilkten kımse kanmadı daha inandırıcı hale getırdım ve bir savaş tırpanı+3,+5 aslan plaka zırh aldım, ama 30 lwl üstü kanmıyor çünkü oyunu kavramışlar, size öğreticem ilk önce fısıltı penceresini açın (eğer aleni konuşursanız herkes duyar)ve diyinki sana item kopyalama göstericem ben sölicem sen yapcan diyin tmm derse diyinki silahcıdan 400 yanga uzun kılıç al diyin oda alır.(hileyi 2.köyde yapın)marketin arkasına yada boş bir yere götürün diyinki uzun kılıçı yere at deyin ama diyinki evete yada hayıra tıklama diyin sonrada sonra envanterdeki uzun kılıça sağ tıklayın diyin ondan sonra elindeki silah uzun kılıç olcak sonra evete bas diyin.Sonra aslında elindeki kılıç yere düşcek alıp kaççaksınız yada ch değiştirin
:m08:...BOL ŞANSLAR
BEĞENİRSENİZ + REP VERİN BEĞENMEZSENİZ VERMEYİN SİZE KALMIŞ...SAYGILAR...BÜTÜN METİN2 OYUNCULARINA BAŞARILAR VE İYİ HİLELER DİLER:m08:
ALINTI
DEĞİLDİR...
:m08:...BOL ŞANSLAR BEĞENİRSENİZ + REP VERİN BEĞENMEZSENİZ VERMEYİN SİZE KALMIŞ...SAYGILAR...BÜTÜN METİN2 OYUNCULARINA BAŞARILAR VE İYİ HİLELER DİLER:m08:
ALINTI
DEĞİLDİR...
s
[/QUOddasdasfdadsfadfdaTE]
sssssssssssfd terrar kacm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)