Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Over Bilişim nasıl biliriniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iNDeX45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 922

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Over Bilişimden Metin2 Sunucusu Alacağım Alsam Zararlı Çıkarmıyım ?

Kardeşim Hiç Alakası Yok Adamların Makinaları Falan Sağlam Ufak Tefek Sorunlar Olabiliyor Birde Serverini Vermemezlik Yapmaz Verir Ama Geç Olabilir Herkese Anında Hizmet Verebilen Çok Az Firma Var Burdada Zor Oluyor Haliyle Diğer Firmalar Gibi Paran Boşa Gitmez Alırsın Ama Alırsın Yani Yoğunluktan Dolayı Pek Bakamıyorlar Samet Bey Napsın Sürekli Sorun Çıkıyor İşiniz Yani Her Türlü Görülür Parani Diğer Bilişimlerle Riske Atma Boşuna Al Derim Ben

Değerli arkadaslar. Overbilisimin sikayet konularına aldanmayın nedenmı ? cunkı 700 dn fazla metin2 sunucuları var ve bakın farkndaysanız butun sıkayetler geç teslimattan yana. dıkkatlıce bkarsanız sızde bunu farkedersınız. Cok Saglam Bir bilisim korumaları ust duzey mustrı magdurıyt yasamasın dıye butun onlemlerı alıyolar. Bnim 1gb sv 300 dn fazla online kaldırdı dusunebılıyormusunuz baska bır bılısıme gıtsenız bırakın 1 gbde 300 on u 150 ona gldıgınde coker kafayı yer makıne. demem okı tslımat dısında butun ıslemlerı 4-4 luk. sakın yanlış anlamayın bn overbilisimin yalakası dıılım. bnde cok konu actım ama hepsı geç tslımattan dolayı konulardı ve oda cok normal türkiyenin 1 numaralı Bilisimi. Overbilisim. Siddetle Öneriyorum
Muratcan Sağlam.

Son düzenleme:
değerli arkadaslar. Overbilisimin sikayet konularına aldanmayın nedenmı ? Cunkı 700 dn fazla metin2 sunucuları var ve bakın farkndaysanız butun sıkayetler geç teslimattan yana. Dıkkatlıce bkarsanız sızde bunu farkedersınız. Cok saglam bir bilisim korumaları ust duzey mustrı magdurıyt yasamasın dıye butun onlemlerı alıyolar. Bnim 1gb sv 300 dn fazla online kaldırdı dusunebılıyormusunuz baska bır bılısıme gıtsenız bırakın 1 gbde 300 on u 150 ona gldıgınde coker kafayı yer makıne. Demem okı tslımat dısında butun ıslemlerı 4-4 luk. Sakın yanlış anlamayın bn overbilisimin yalakası dıılım. Bnde cok konu actım ama hepsı geç tslımattan dolayı konulardı ve oda cok normal türkiyenin 1 numaralı bilisimi. Overbilisim. Siddetle öneriyorum
muratcan sağlam.

peki sürekli geç teslimat diyosun kaç saat ve kaç gün de teslim ediliyorr

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri