SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Hikaye Ekle

Adminin oyuna kattigi kendi keyfi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IYuRiI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 347
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADASLAR GÖRDÜGÜNÜZ GİBİ EGER HAKSİZ OLSAM BELKİ SUSAR GİDERİM Kİ METİN2 TR BAN YEDİGİM HALDE HAKSİZİM DİYE SUSTUM AMA BURDA ADMİNİN KENDİ KAFASİNA GÖRE OYUNCULARİ BANLAYİP OYUNDAN ATTİGİNA DAİR SİZE KANİTLAR SUNUYORUM VE ADMİNİN OYUNDAN DA İNSANLARİ SOGUTTUGUNU GÖSTERİYORUM Kİ BU BİR TERBİYESİZLİK DEN VE SAYGİSİZLİKDAN BASKA BİSİ DEİİL HER NEYSE ADMİN BEN DEN YASCA BÜYÜK OLDUGU İCİN SAYGI SINIRLARİNİ ASMİCAM AMA TEK SEBEBSİZ YERE BAN ATİLAN OYUNCU BENMİyİM VE RESİMLERDE kİ HERSEYE BAKİN VE SİZ KARAR VERİN SIRF ARAMİZDA KÖTÜ BİSİ GECTİ DİYE BU KADAR Kİn BESLEMİS VE BAN SÜREMi DE BİLEREK UZATAN KİSİ SAOLSUN
n2s6k.png
n2s4r.png

n2s32.png

bak başta ben varım :) oyundan soğuyanlardan birisi benim ve bıraktım kimler yüzünden de? venüs serverındaki çakmalardan mı? hayır.hırsızlık olaylarından mı? hayır.Neden var ya bu yönetimin ilgisiz ve tripli davranması.lan kuleden 3 envanter kutu gitti forumda konu açtım ilk cümlede ban atmışlar hadi biraz ağır yazmıştım kabul.lan ben bu oyunun hatalarından bıktım forumda konu açmaktan ciğerim soldu admin e özel mesaj at dediler bakacağı zaman çıkmaz ayın son perşembesi mübarek.aylar geçti ama hala cevap gelmedi :) orda admin e biraz ağır konuşmuş olabilirim fakat beni görmezden gelemez diye düşünüyorum yoksa yanlış mı düşünüyorum lanet gitsin o hesap umrumda da değil artık şuan tek bi şeye şükrediyorum bu oyun hakkında:ŞÜKÜRLER OLSUN ŞU İLLET OYUNU BIRAKTIM :) BU YÖNETİM BÖYLE KALDIKÇA DAHA KİMLER GİDECEK TAHMİN EDEMİYORUM.(bakın gene ağır bi konuşma yaptım ban yerim muhtemelen :D)

öncelikle selamlar uzun bir aradan sonra bir bakayım dedim nevar ne yok diye bu konu hakkında düşüncelerime gelince egerki olayda kişisel nedenler varsa bu böyle olmamalı lakin banlanan kişinin gerçektende hack item bulunduruyorsa dogrudur kaldıki kişisel sorunlar sadece pleyr ın oyundan soguyacagından yapılmaması en dogrusudur saygılarımla

SIrf Niyetleri eski husumetlerden dolayi playerlari oyundan sogutmak tek ben de deilim

yahu arkadaş benim foruma açık olarak yazdığım şeyleri sanki silmişim gibi niye tekrar ekran görüntüsü koyup açıyorsun ? biton küfürden ss var seninle ilgili. bizde küfürbaz adamları oyunda barındırmıyoruz. 1 değil 2 değil. benim seninle ne deridm olabilr sebepsiz banlayacağım snei ? Bugüne kadar kimseyi keyfi olarak banlamadığım gibi senide keyfi olarak banlamadım

onu da geçtim hesabında çalıntı itemler var. Yahu insanda biraz utanma arlanma olur buraya gelip yüzün kızarmadan nasıl yazabiliyorsun hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri