HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar crossfire oyununu dün yükledim
Oyuna ilk girerken şifre id yazıyorum menüde hızlı sorun yok ancak bir oyuna girmek istediğimde bilgisayar 2-3 dk beklior ilk loading yazısı çıkıyor sonra siyah ekran geliyor 1dk bekliyor sonra tekrar loading yazısı çıkıyor 1 dk sonra giriyor ben girene kadar raundlar bitmiş oluyor neden böyle yapıyor anlamadım...
Pentium4 Dual Core 2.20 ghz
1 gb ram
256 mb ekran kartı
tamam sistem pek değil ama daha önce daha ağır oyunlar oynadım böyle bekletmiyordu...
Oyuna ilk girerken şifre id yazıyorum menüde hızlı sorun yok ancak bir oyuna girmek istediğimde bilgisayar 2-3 dk beklior ilk loading yazısı çıkıyor sonra siyah ekran geliyor 1dk bekliyor sonra tekrar loading yazısı çıkıyor 1 dk sonra giriyor ben girene kadar raundlar bitmiş oluyor neden böyle yapıyor anlamadım...
Pentium4 Dual Core 2.20 ghz
1 gb ram
256 mb ekran kartı
tamam sistem pek değil ama daha önce daha ağır oyunlar oynadım böyle bekletmiyordu...
Oyun grafik ayarlarını düşürün arkaplanda uygulama açmayın eğer bunları yapıpta giriyorum derseniz 256mb ekran kartım vardı 128bit 15 fps filan alıyordum o bilgisayarda oynamanı önermem
Ayarlara gir ekran ayarı var 800x900 vs vs gibi orda tahmin ediyorum 1300x1200(hide) gibi bir şey olucak onu seç öle oyuna gir start dediğin gibi oyunda bulursun kendini.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)