Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Teşekkürler
kardeşim bunu denemedim ama bu tür sistemde belirli bir ekran boyutunda sorunsuz fakat ekran boyutunu büyültünce yan taraflar siyah şekildeydi bunda nasıl
kardeşim bunu denemedim ama bu tür sistemde belirli bir ekran boyutunda sorunsuz fakat ekran boyutunu büyültünce yan taraflar siyah şekildeydi bunda nasıl
Teşekkürler
Anlamadım tam olarak.Resim falan varsa atın bi daha detaylı anlayayım.
güzelmiş 
o değilde ben m2-pro'da giriş ekranında sol üst köşede oklar var onlara basıyorsun ileri sağ sola gidiyor 3 boyutlu yani oyunun içindeki mavi bayrak mapında gezebiliyorsun giriş ekranında bunu bulabilsem hemen paylaşırım

o değilde ben m2-pro'da giriş ekranında sol üst köşede oklar var onlara basıyorsun ileri sağ sola gidiyor 3 boyutlu yani oyunun içindeki mavi bayrak mapında gezebiliyorsun giriş ekranında bunu bulabilsem hemen paylaşırım
Merhaba arkadaşlar.Konu daha önce paylaşılmadı heralde ben görmedim.Paylaşıldıysa kaldırabilirim.
Dosya içinde gerekli anlatım var.Ben sadece buradan resim ekliyorum
İNDİRME LİNKİ :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİRÜS TOTAL :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Animasyon yok deyip aldananlar resime dikkatli bakın
![]()
Paylaşım İçin Teşekürler,
Deniyecegim.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)