HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, İyi Forumlar.
Forumda 1 Ay'dır Satıs Yapıyoruz. Bu Sektör'de Yeni Olsakda, 5 Yıllık Tecrübemiz Var. Bu Konuyu Acma Amacım, Sizlerin Bizler için Görüşlerinizi Öğrenmek Adına ve Bizden Yeni Hizmet Almayı Düşünen Müşterilerimizin Bilgilenmeleri Amacı Bu Konuyu Açıyorum.
Yorum Yazanlardan Ricalarımız&
Lütfen Hizmetimizden Faydalanmayan ve Bizimle Çalışmayan Yorum Yapmasın.
N : Diğer Firmalar, Fake Hesaplarıyla Firmayı Karalıcak veya Konuyu Baltalamayınız.
Not : Bazı Kendini Bilmeyen X Firması, Yapılan Yorumların. Yan Hesap Olduğunu Söylüyor, Yöneticiler İP'Lere Bakabilirler.
Saygılarımla&
ServerKur.Com - İnternet Hizmetleri
ServerKur.Com - İnternet Hizmetleri
Son düzenleme:
Adamlar işlerini kusursuz yapmaktadır. 7/24 Yardımcı olmaktadır.Kesin ve kesin obur bilisimlere bakmadan bu bilisimden almanızı tavsiye ederim.Düşüncem kesindir
İşlerinde gayet başarılılar
Bunu neye dayanarak diyorsunuz diyosanız Bilişim için tasarım yaptım , sahipleriyle konuştum , inceledim , gözlemledim
Bunu neye dayanarak diyorsunuz diyosanız Bilişim için tasarım yaptım , sahipleriyle konuştum , inceledim , gözlemledim
Bende kendileriyle 1 kaç kere çalışma fırsatı buldum cidden çok ilgililer verdikleri hizmet zaten tartışılamaz bile ben kendilerine burdan tekrar teşekkür ederiyorum başarılarının devamını diliyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)