mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

ServerKUR Nasıl Bilirsiniz? ( M.Yorumları )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Server Kur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

mwsk6.png

Merhaba, İyi Forumlar.

Forumda 1 Ay'dır Satıs Yapıyoruz. Bu Sektör'de Yeni Olsakda, 5 Yıllık Tecrübemiz Var. Bu Konuyu Acma Amacım, Sizlerin Bizler için Görüşlerinizi Öğrenmek Adına ve Bizden Yeni Hizmet Almayı Düşünen Müşterilerimizin Bilgilenmeleri Amacı Bu Konuyu Açıyorum.

Yorum Yazanlardan Ricalarımız&

Lütfen Hizmetimizden Faydalanmayan ve Bizimle Çalışmayan Yorum Yapmasın.

N :
Diğer Firmalar, Fake Hesaplarıyla Firmayı Karalıcak veya Konuyu Baltalamayınız.

Not : Bazı Kendini Bilmeyen X Firması, Yapılan Yorumların. Yan Hesap Olduğunu Söylüyor, Yöneticiler İP'Lere Bakabilirler.

Saygılarımla&
ServerKur.Com - İnternet Hizmetleri

Son düzenleme:
Adamlar işlerini kusursuz yapmaktadır. 7/24 Yardımcı olmaktadır.Kesin ve kesin obur bilisimlere bakmadan bu bilisimden almanızı tavsiye ederim.Düşüncem kesindir

İşlerinde gayet başarılılar :) Bunu neye dayanarak diyorsunuz diyosanız Bilişim için tasarım yaptım , sahipleriyle konuştum , inceledim , gözlemledim :)

Bende kendileriyle 1 kaç kere çalışma fırsatı buldum cidden çok ilgililer verdikleri hizmet zaten tartışılamaz bile ben kendilerine burdan tekrar teşekkür ederiyorum başarılarının devamını diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri