xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Burn ' de Alkol Var mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunus9626
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Günah zaten onun için sordum

Hayır ne Burn'da ne Redbull'da alkol var rahatlıkla içebilirsin ama abartmamak şartıyla. Alkollede tüketmeni önermem metabolizma rahatsızlıklarına yol açabilir.
Çok deneyemin var her halde. Olkol olsa ben kafayı kesin bulmuştum dun 2 3 yane içtim dun sorun yoktu. Ama kalbim patlayacak gibi oldu tavsiye etmeme 1 den sonrasını. Yada İçin 3-5 saaat koşarsınız :D

Hocam oldugunu sanmam sahsen ama bazilari %0,5-%1 arkol bulunuyor diyor fakat ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum.

Çok deneyemin var her halde. Olkol olsa ben kafayı kesin bulmuştum dun 2 3 yane içtim dun sorun yoktu. Ama kalbim patlayacak gibi oldu tavsiye etmeme 1 den sonrasını. Yada İçin 3-5 saaat koşarsınız :D

Var az biraz evet ?
Yüzde 0.5'ten 10 tane içsende bir şey olmaz ama enerji içeceği olduğu için Bence en fazla ikiden fazlası zararlı. 3 Tane içtin fazlaymış daha kötü şeyler olabilirdi kalp krizi geçirebilirdin.

Var az biraz evet ?
Yüzde 0.5'ten 10 tane içsende bir şey olmaz ama enerji içeceği olduğu için Bence en fazla ikiden fazlası zararlı. 3 Tane içtin fazlaymış daha kötü şeyler olabilirdi kalp krizi geçirebilirdin.
Kardeş o gün 4.5 Saat Koştum.Belki Ondan Geçirmemiş Olma İhtimalim Yüksek.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri