Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bugün 30.17 TL olan bakiyemle arkdaşıma 25 mmolira çekicektim 50 kuruş mesaj ücreti gider diye olmaz zannettim ancak denediğimizde telefonuma ' Mmomt2 üzerinden 25 MmoLira için 30 TL tutar borçlanarak 6 taksitle satınalmak için bu mesajı evet yazarak cevaplayın' şeklinde bir mesaj geldi merak üzerine evet yazıp yoladım ve arkdaşıma mmolira yüklendi ancak sadece hattımdan 50kuruş ücret alındı....
BU BORÇLANMA NASIL OLUYOR....?
NE ŞEKİLDE ÖDEME YAPICAM.... ?
Cevap Alabilirsem Sevinirim....
Bugün 30.17 TL olan bakiyemle arkdaşıma 25 mmolira çekicektim 50 kuruş mesaj ücreti gider diye olmaz zannettim ancak denediğimizde telefonuma ' Mmomt2 üzerinden 25 MmoLira için 30 TL tutar borçlanarak 6 taksitle satınalmak için bu mesajı evet yazarak cevaplayın' şeklinde bir mesaj geldi merak üzerine evet yazıp yoladım ve arkdaşıma mmolira yüklendi ancak sadece hattımdan 50kuruş ücret alındı....
Taksite Bölmüş Galiba Her Kontör Yüklediğinizde Kontör Alabilir .
tamam iyide böyle bi sistem varmıydı ben mi kobay seçildim yoksa anlamadım... admine bildirsenizde bi cevap verse çok memnun olcam...
taksitlendirmişsin olm daha ne ?
o mesaja evet diye yazmasaydın 30 liran gidecekti çaktın mı?
mantık kolay 
o mesaja evet diye yazmasaydın 30 liran gidecekti çaktın mı?
mantık kolay 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...