Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar başka bir konu ile karşınızdayım.
Bazı bilişimler bu sistemi kullanıyordu ben paylaşan görmedim bu yüzden paylaşmak istedim.
Sistemden Bir Görüntü
Gerekli Dosyalar
Virüs Tarama
Anlatım:
Yapılacak işlemler gayet basit UnEPK veya başka bir pack açma programı ile root ve locale_tr packlerini açıyorsunuz verdiğim dosyaları pack içine atıyorsunuz.
Yanlız kendi dosyalarınızın yedeklerini almayı unutmayın.
Kopyalamamız Gereken Dosyalar İçinde Root'a atılacak intrologin.py var dosyayı açıyoruz. Açtıktan sonra 25. satırdaki ip'yi kendi ip'niz ile değiştiriyorsunuz. 33.Satırdaki server isminide kendi serverinizin ismiyle değiştiriyorsunuz ve packleri kapatıyorsunuz işlem tamam.
Bazı bilişimler bu sistemi kullanıyordu ben paylaşan görmedim bu yüzden paylaşmak istedim.
Sistemden Bir Görüntü
Gerekli Dosyalar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Tarama
Anlatım:
Yapılacak işlemler gayet basit UnEPK veya başka bir pack açma programı ile root ve locale_tr packlerini açıyorsunuz verdiğim dosyaları pack içine atıyorsunuz.
Yanlız kendi dosyalarınızın yedeklerini almayı unutmayın.
Kopyalamamız Gereken Dosyalar İçinde Root'a atılacak intrologin.py var dosyayı açıyoruz. Açtıktan sonra 25. satırdaki ip'yi kendi ip'niz ile değiştiriyorsunuz. 33.Satırdaki server isminide kendi serverinizin ismiyle değiştiriyorsunuz ve packleri kapatıyorsunuz işlem tamam.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)