HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bence güvenli
Diğer arkadaşlarda yorum yazarsa memnun olurum. Bu aarda yorumlarınız için teşekkürler
Hiç memnun değilim 2 gün önce aldım serveri teslim ettiklerinden beri chler ... olarka gözükmekte ben hiç ellemedim internetim sorunsuz söylüyorum verdikleri cevaba bakın herşeyi bize söylemeyin internette bakın. Yani DANDİK.
Diğer arkadaşlarda yorum yazarsa memnun olurum. Bu aarda yorumlarınız için teşekkürler
Kardeşim Şimdi 1-2 Açıdan Bakarsan
1. Güvenirlik Dersen , Güvenilir Allah Var. ama serveri daha 1-2-3-4-5-6 saatte teslim ettiği görülmedi.
2. Feridun Deler 20 Yaşında. Benim Açımdan Daha Çocuk.aynı zamanda destek denen bir şey yok.
3.şıkkıda ekleyelim almak istersen alırsın fakat ilgi alaka 0 bunu bil,FİLES-BERBAT ÖTESİ .. ÖNERMEM
Kardeşim o ... olayını çözmek için unepk ile locale_tr.apk uzantısını açıp serverinfo.py dosyasının içinden düzenleme yapabilirsin. Bu arada yorumlarınız için teşekkürler. :ka19:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)