Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Sayın Turkmmocular
Ben yeni üye oldum ve pc de crossfire oynuyorum.CFPRO-Bypass vb hack yöntemlerini denedim.Ancak 3 gün oyundan uzaklaştırıldım.:l04:.Yahu bakıyorum millet havada uçuyor, hızlı yürüyor, tek atışta alayını indiriyor fakat ben ha:ka19:ck yapmaya çalıştığımda atıyor oyundan..Crossfire da Hack Hep Yek.:m08:.Ne biçim bir dünya yaaa
Neyse..
.Crossfire da hack nasıl yapılmalı, neden hack tools detected yazısı çıkıyor ve nasıl bir yöntemle hack yapmak gerekiyor..Saygılarımla
Ben yeni üye oldum ve pc de crossfire oynuyorum.CFPRO-Bypass vb hack yöntemlerini denedim.Ancak 3 gün oyundan uzaklaştırıldım.:l04:.Yahu bakıyorum millet havada uçuyor, hızlı yürüyor, tek atışta alayını indiriyor fakat ben ha:ka19:ck yapmaya çalıştığımda atıyor oyundan..Crossfire da Hack Hep Yek.:m08:.Ne biçim bir dünya yaaa
Neyse..
.Crossfire da hack nasıl yapılmalı, neden hack tools detected yazısı çıkıyor ve nasıl bir yöntemle hack yapmak gerekiyor..Saygılarımla- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)