- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ewet Arkadaşlar Yanlış Duymadınız Yeni Düpeyi Ben Buldum şimdi Anlatıyım Ama Gerçekleşmedi Siz Yardım Edersenzi Yapcam
Bakın şimdi Bu Düpe Yaparken Pack Eskiydi Ben Dün Resmi Siteden Metin2 Inidrdim Ordaki Eski Die Denedim Bi Hacker Arkdaşla Yaptık Alestada 4 Ch Wardı Tramola 2 Ch Wardı Am Digerleri Yoktu Bu şekilde Oyuna Girdim Ben Ama 2 Adam Sokamadım Nie Oldugunuda Biliyourm çünki Düpe Yaptıgmız Packler Yoktu Bana Upload Edip Yollarsanız Eski Metin2 Pack Alri Nasıl Yaptıgmı Anlatıcam
+reppppppppppppppppppp + Oyun Mutlaka Bulun Bana:d:d:d:d Metin2 Aglıycak Beaaa
Bakın şimdi Bu Düpe Yaparken Pack Eskiydi Ben Dün Resmi Siteden Metin2 Inidrdim Ordaki Eski Die Denedim Bi Hacker Arkdaşla Yaptık Alestada 4 Ch Wardı Tramola 2 Ch Wardı Am Digerleri Yoktu Bu şekilde Oyuna Girdim Ben Ama 2 Adam Sokamadım Nie Oldugunuda Biliyourm çünki Düpe Yaptıgmız Packler Yoktu Bana Upload Edip Yollarsanız Eski Metin2 Pack Alri Nasıl Yaptıgmı Anlatıcam
+reppppppppppppppppppp + Oyun Mutlaka Bulun Bana:d:d:d:d Metin2 Aglıycak Beaaa