Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
evet öncelikle bunu belirteyim oyunu bırakıyorum sebebi ise birden fazla sebebi var fakat en önemlisini belirteyim:ben vizeler varkende bu oyundaydım işin gerçeği vize notlarım iyi gelmedi ve finallerimde yaklaştı.bundan sonraki seneler benim için çok önemli.bu yüzden oyunu TAMAMEN bırakıyorum.gelelim diğer sebeplere:
1)İtem uğruna dostlukların kurulması.
2)Açık olmak gerekirse dost sandığım kişilerin bebekçe davranması.
3)Oyunun eski tadının kalmaması.
4)Oyunda olan boşluk.
Evet bi kaç sebep daha var onlarda bende kalsın
ben bu oyuna başlayalı 2 yılım oldu ve beni eğlendiren güldüren tüm arkadaşlarımı canı gönülden teşekkür ediyorum.Bunlar;
1)Armin:Oyuna başladığımda ilk dostumdu ve belki de kardeşim bile diyebilirim ona güvenim her zaman sonsuzdu ve öyle kalcak.Kendisine sonsuz sevgilerimi iletmek isterdim de olmadı
Kendisi en kötü günümde bile yardım eden çok iyi biriydi.
2)DENIZGOZLUM:ilk başlarda biraz tersime giden birisiydi ama sonradan onun nasıl bir dost olduğunu anladım
kendiside oyunu bıraktı ama ona da güvenim sonsuzdu ve her zaman da öyle kalır.
3)Kissberrry:çok neşe dolu sevdiğim bir kız
her zaman yanımdaydı ve en kötü günlerimde de yanımda oldu bana yardımı çok oldu üzgün olduğumda bile beni mutlu eden biriydi
onada veda etmek pek nasip olmadı
ama her zaman ona güvenim sonsuzdur ve öyle de kalacak.
4)MyKaLpSiz(pek yazamadım da):Onlada sonradan tanıştık fakat çok güvendiğim biri oldu ve belkide en sağlam dostlarımdan biri oldu.En zor anımda yardım etti baya güldük baya eğlendik adam gibi adamdı. ona da sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
5)HoLLyPoWeR:deli bi adamdı ya
her an gülerdi
bana desteği az değildir ve iyi adamdır onu söyleyebilirim
adamın hasıydı onada teşekkür ederim.
6)MaviAzrail:Adamın hasıydı belkide deli konuşmaları bazen bana garip gelirdi ama genelde güldürürdü
çok tartışmışlığımız vardır ve bence dostluklarda olmalı böyle şeyler
onada teşekkür etmek lazımdı
7)SeCRecT:Çok iyi bi adamdı o da güvendiğim sağlam dostlarımdan birisidir
8)fanatick:ilk başlarda baya kavgalıydık ama sonradan aramız baya iyileşti(artık ne olduysa
) o da güvendiğim neşe dolu sağlam adamdı her zaman yanımdaydı ona da teşekkür ederim.
9)XxTaZMaNYaxX:Çok yeniydi dostluğumuz ama sohbeti güzeldir az gülmedik onunla
o da sevdiğim bi adamdı
10)IIhoqanII:çok iyi biriydi ve çokda sağlam dostluğu olan biriydi onuda asla unutmam severek konuştuğum kardeşlerim arasındaydı.
11)TurkJojkTM:adam gibi adamdı kendisine çok güvenmişimdir diğer dostlarım gibi ve o da hiç boşa çıkarmamıştır kendisine de ayrıca teşekkür ederim
12)llRaZoRll:ilk başlarda iyi biri SANMIŞTIM.Ama sonra dan anladım ki bi insan bu kadar basit bir meseleyle eski arkadaşını bu kadar kolay satabilir.Resmen ayıplarımı saymıştı ya işte öylesine bir dosttu(!) genede eski günlerin hatrına iyi biriyDİ demem lazım yani o kadar düşmedim daha.
13)lChessOveRl: razorla pek farklı değil işin doğrusu benim en hassas damarıma bastı ve beni resmen çileden çıkarmıştı.eski günlerde de öyle bi dostluğumuz yoktu.o yüzden bişey demeye gerek BİLE duymuyorum.
Evet biraderler arada saymayı unuttuklarım varsa kusura bakmasın düşmanlarım yok muydu?Vardı olmazsa olmazdır da son 2si dost sandığım düşman çıktı onlar yeter.Dostlarımsa her zaman yanımda oldukları için onlara çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum.Düşmanlarıma ise gözünüz aydın diyorum başka bişey demiyorum
EVET LAFI PEK UZATMAYA GEREK YOK ASLINDA.HERKESE HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM OYUNDA DA BAŞARILAR DİLERİM
Saygı ve Sevgilerimle..
lLykial.
4)Oyunda olan boşluk.
Evet bi kaç sebep daha var onlarda bende kalsın
ben bu oyuna başlayalı 2 yılım oldu ve beni eğlendiren güldüren tüm arkadaşlarımı canı gönülden teşekkür ediyorum.Bunlar;1)Armin:Oyuna başladığımda ilk dostumdu ve belki de kardeşim bile diyebilirim ona güvenim her zaman sonsuzdu ve öyle kalcak.Kendisine sonsuz sevgilerimi iletmek isterdim de olmadı
Kendisi en kötü günümde bile yardım eden çok iyi biriydi.2)DENIZGOZLUM:ilk başlarda biraz tersime giden birisiydi ama sonradan onun nasıl bir dost olduğunu anladım
kendiside oyunu bıraktı ama ona da güvenim sonsuzdu ve her zaman da öyle kalır.3)Kissberrry:çok neşe dolu sevdiğim bir kız
her zaman yanımdaydı ve en kötü günlerimde de yanımda oldu bana yardımı çok oldu üzgün olduğumda bile beni mutlu eden biriydi
ama her zaman ona güvenim sonsuzdur ve öyle de kalacak.4)MyKaLpSiz(pek yazamadım da):Onlada sonradan tanıştık fakat çok güvendiğim biri oldu ve belkide en sağlam dostlarımdan biri oldu.En zor anımda yardım etti baya güldük baya eğlendik adam gibi adamdı. ona da sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
5)HoLLyPoWeR:deli bi adamdı ya
her an gülerdi
adamın hasıydı onada teşekkür ederim.6)MaviAzrail:Adamın hasıydı belkide deli konuşmaları bazen bana garip gelirdi ama genelde güldürürdü
çok tartışmışlığımız vardır ve bence dostluklarda olmalı böyle şeyler
onada teşekkür etmek lazımdı 7)SeCRecT:Çok iyi bi adamdı o da güvendiğim sağlam dostlarımdan birisidir

8)fanatick:ilk başlarda baya kavgalıydık ama sonradan aramız baya iyileşti(artık ne olduysa
) o da güvendiğim neşe dolu sağlam adamdı her zaman yanımdaydı ona da teşekkür ederim.9)XxTaZMaNYaxX:Çok yeniydi dostluğumuz ama sohbeti güzeldir az gülmedik onunla
o da sevdiğim bi adamdı 10)IIhoqanII:çok iyi biriydi ve çokda sağlam dostluğu olan biriydi onuda asla unutmam severek konuştuğum kardeşlerim arasındaydı.
11)TurkJojkTM:adam gibi adamdı kendisine çok güvenmişimdir diğer dostlarım gibi ve o da hiç boşa çıkarmamıştır kendisine de ayrıca teşekkür ederim
12)llRaZoRll:ilk başlarda iyi biri SANMIŞTIM.Ama sonra dan anladım ki bi insan bu kadar basit bir meseleyle eski arkadaşını bu kadar kolay satabilir.Resmen ayıplarımı saymıştı ya işte öylesine bir dosttu(!) genede eski günlerin hatrına iyi biriyDİ demem lazım yani o kadar düşmedim daha.
13)lChessOveRl: razorla pek farklı değil işin doğrusu benim en hassas damarıma bastı ve beni resmen çileden çıkarmıştı.eski günlerde de öyle bi dostluğumuz yoktu.o yüzden bişey demeye gerek BİLE duymuyorum.
Evet biraderler arada saymayı unuttuklarım varsa kusura bakmasın düşmanlarım yok muydu?Vardı olmazsa olmazdır da son 2si dost sandığım düşman çıktı onlar yeter.Dostlarımsa her zaman yanımda oldukları için onlara çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum.Düşmanlarıma ise gözünüz aydın diyorum başka bişey demiyorum

EVET LAFI PEK UZATMAYA GEREK YOK ASLINDA.HERKESE HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM OYUNDA DA BAŞARILAR DİLERİM
Saygı ve Sevgilerimle..
lLykial.
Son düzenleme:
burak benim ayıbımı sayan biriyle ben iyi anlaşamam bana adam değilmişsin diyen birisiyle ben iyi anlaşmayı bırak adeta düşman kesilirim ona onlar bunu yaptılar yapacak bişey yok
Öncelikle kardeşim sana çok minnetdarım İyi Günümde Kötü Günümde yanımda oldun teşekkür ederim az çok zaman geçirdik dersem bu resmen hakaret etmişten beter olur benim bu pvpdeki tarihimi bilenlerdensin sende bu zaman diliminde adam gibi adamlarla tanıstım ama senin kadar adamlığa saygı duyanını görmedim seni gerçekten çok sevdik ve seveceğiz bir insan ölse bile bizde ölmez gözüm taki biz unutana kadar ben yarimin acısını unuturum seni unutmam o derece sadığım senin dostluğuna arada oyuna gelmeni isterim eski günleri hatırlar hatırlar güleriz senlede Chatlax(Hakan) hoqan(ali) LavaboSuyu(Sinan) Phonix(Yusuf) gibi ama artık sadece chatlaxla hoqan giriyor ama ötekileride unutmamak lazım Alfa(Ezgi) Ladydilara(dilara) v.s. her neyse uzun lafın kısası girip bir halımızı hatrımızı sormazsan alınırım.evet öncelikle bunu belirteyim oyunu bırakıyorum sebebi ise birden fazla sebebi var fakat en önemlisini belirteyim:ben vizeler varkende bu oyundaydım işin gerçeği vize notlarım iyi gelmedi ve finallerimde yaklaştı.bundan sonraki seneler benim için çok önemli.bu yüzden oyunu TAMAMEN bırakıyorum.gelelim diğer sebeplere:
4)Oyunda olan boşluk.
Evet bi kaç sebep daha var onlarda bende kalsınben bu oyuna başlayalı 2 yılım oldu ve beni eğlendiren güldüren tüm arkadaşlarımı canı gönülden teşekkür ediyorum.Bunlar;
1)Armin:Oyuna başladığımda ilk dostumdu ve belki de kardeşim bile diyebilirim ona güvenim her zaman sonsuzdu ve öyle kalcak.Kendisine sonsuz sevgilerimi iletmek isterdim de olmadıKendisi en kötü günümde bile yardım eden çok iyi biriydi.
2)DENIZGOZLUM:ilk başlarda biraz tersime giden birisiydi ama sonradan onun nasıl bir dost olduğunu anladımkendiside oyunu bıraktı ama ona da güvenim sonsuzdu ve her zaman da öyle kalır.
3)Kissberrry:çok neşe dolu sevdiğim bir kızher zaman yanımdaydı ve en kötü günlerimde de yanımda oldu bana yardımı çok oldu üzgün olduğumda bile beni mutlu eden biriydi
ama her zaman ona güvenim sonsuzdur ve öyle de kalacak.
4)MyKaLpSiz(pek yazamadım da):Onlada sonradan tanıştık fakat çok güvendiğim biri oldu ve belkide en sağlam dostlarımdan biri oldu.En zor anımda yardım etti baya güldük baya eğlendik adam gibi adamdı. ona da sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
5)HoLLyPoWeR:deli bi adamdı yaher an gülerdi
adamın hasıydı onada teşekkür ederim.
6)MaviAzrail:Adamın hasıydı belkide deli konuşmaları bazen bana garip gelirdi ama genelde güldürürdüçok tartışmışlığımız vardır ve bence dostluklarda olmalı böyle şeyler
onada teşekkür etmek lazımdı
7)SeCRecT:Çok iyi bi adamdı o da güvendiğim sağlam dostlarımdan birisidir
8)fanatick:ilk başlarda baya kavgalıydık ama sonradan aramız baya iyileşti(artık ne olduysa) o da güvendiğim neşe dolu sağlam adamdı her zaman yanımdaydı ona da teşekkür ederim.
9)XxTaZMaNYaxX:Çok yeniydi dostluğumuz ama sohbeti güzeldir az gülmedik onunlao da sevdiğim bi adamdı
10)IIhoqanII:çok iyi biriydi ve çokda sağlam dostluğu olan biriydi onuda asla unutmam severek konuştuğum kardeşlerim arasındaydı.
11)TurkJojkTM:adam gibi adamdı kendisine çok gücenmişimdir diğer dostlarım gibi ve o da hiç boşa çıkarmamıştır kendisine de ayrıca teşekkür ederim
Saygı ve Sevgilerimle..
lLykial.
Not : oraya garip demişin senin ağzını burnunu dağıtırım
Len noluyonuz len ben bıraktım diye sizdemi bırakacaksınızburak benim ayıbımı sayan biriyle ben iyi anlaşamam bana adam değilmişsin diyen birisiyle ben iyi anlaşmayı bırak adeta düşman kesilirim ona onlar bunu yaptılar yapacak bişey yok![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)