Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
crossfire setup kaç lütfen yardım setup linki atın bişe verin !!!!!!!
allah rıza için siliyorum indiriyorum olmuyor yardım en baştan indirince uzun sürüyor !!
crossfire_setup_v....??? kaç burası
link yollarsanız rap..
allah rıza için siliyorum indiriyorum olmuyor yardım en baştan indirince uzun sürüyor !!
crossfire_setup_v....??? kaç burası
link yollarsanız rap..
Benim versiyonum v759 fakat eski tam sorunun nedir? ona göre cevaplayabilir ayrıca konunu http://www.turkmmo.com/crossfire-teknik-yardim/ burada açman gerekir.
[h=3]CrossFire_Setup_v1120.exe benim seup eski olduğu için olmuyor yeni setup bu ve indirmem lazım kimse koymuyor media fire ye veya başka bi uploada koyarmısın kardeş CrossFire_Setup_v1120.exe bu setupu??? baştan indirincede çok zaman alıyo[/h]
[h=3]CrossFire_Setup_v1120.exe benim seup eski olduğu için olmuyor yeni setup bu ve indirmem lazım kimse koymuyor media fire ye veya başka bi uploada koyarmısın kardeş CrossFire_Setup_v1120.exe bu setupu??? baştan indirincede çok zaman alıyo[/h]
üzgünüm benim 800 mb dosyayı indirmem yaklaşık 40 dakikamı alıyor uploadlamam saatleri alır 1mbs malum. :/
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)