noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Audi Q8 yolda

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShiRoiUranos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 225

ShiRoiUranos

Level 6
TM Üye
Katılım
16 Şub 2013
Konular
338
Mesajlar
1,208
Reaksiyon Skoru
47
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
-52
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!



Audi, Range Rover Sport’un karşısına Q8 ile çıkmaya hazırlanıyor
Audi’nin Ar-Ge patronu Wolfgang Dürheimer Autocar’a yaptığı açıklamada Q8’in üretileceğini doğruladı. Audi Q8, Range Rover Sport ile rekabet edecek.
Audi’nin yeni SUV’u, Volkswagen Grubu’nun yeni platformu MLB üzerinde yükselecek. Bu platform aynı zamanda gelecek nesil Q7, Porsche Cayenne ve Volkswagen Toureg’de de kullanılacak. İlerleyen zamanlarda da tanıtılması planlanan Bentley ve Lamborghini’nin SUV’larında da aynı platformun kullanılması bekleniyor. Q8, coupeleri andıran bir tavan çizgisine sahip olacak ve A8’in sürüş yüksekliği artırılmış bir versiyonu olarak pazarlanacak.
Wolfgang Dürheimer, Q7 ile büyüdüklerini ve segmentin potansiyelini daha iyi gördüklerini belirtti. Dürheimer, ‘ Audi, gruptaki en büyük SUV’a sahip ve bunu değiştirmek için bir neden göremiyorum.’ dedi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst