- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaslar ben ne kadar urassamda urasim metin2 pvp server kuramadım hamachili biri bana kurabilirmi team wiverden kuran kisi veya kisiler gm olucaktır yeterki yardım ediniz
yardım etmeyi kabul eden kisiler bu hamachi ağına gelsin ama 1 hamachi ağında 1 yer bos oldundan 2 hamachi ağı vericem ltff baya kisi gelsin çok lazım hamachili pvp server bana
özellikle yardımcım olucaktır bana kuran kisi dier sorunlardada yardım edenler gm olucaktır oyun büyüdükçe yardım eden herkezi gm ve yardımcım yapacağımdır yeterki yardım edinn dedim gibi yardım etmeyi kabul edenler bu hamachi ağlarına gelsinler!!!
1. adres id: metin2yardım sifre: 123
2. adres id: metin2yardım sifre: 123
Not: hangi yere açıcamı konuyu bilmedim için metin2 yardım yerinede açıcağım hangisi yanlıs yerse yanlıs yerde olan konuyu kapatabilirsiniz !!!
yardım etmeyi kabul eden kisiler bu hamachi ağına gelsin ama 1 hamachi ağında 1 yer bos oldundan 2 hamachi ağı vericem ltff baya kisi gelsin çok lazım hamachili pvp server bana
özellikle yardımcım olucaktır bana kuran kisi dier sorunlardada yardım edenler gm olucaktır oyun büyüdükçe yardım eden herkezi gm ve yardımcım yapacağımdır yeterki yardım edinn dedim gibi yardım etmeyi kabul edenler bu hamachi ağlarına gelsinler!!!
1. adres id: metin2yardım sifre: 123
2. adres id: metin2yardım sifre: 123
Not: hangi yere açıcamı konuyu bilmedim için metin2 yardım yerinede açıcağım hangisi yanlıs yerse yanlıs yerde olan konuyu kapatabilirsiniz !!!