Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
recep balikciya metin tasi dusmus esseginden inmis bakmiski tas kendinden buyuk tasi incelerken yabani pyadenin teki gelmis essege binip kacmis. recep bi sinirlenmis almis yerdeki tasi atmis yabani piyadeye yabani piyadenin basi yarilmis tabi bunu duyan cete hemen gelmis recep i kıstırmıs ama esseg yardima kosup iki tane cifte atmis heriflere herifler bi kac mis bi kacmis nese essegin 10dk si bitmis esseg gitmiss sonunda recep balikciyi bulmus vermis oltayi sn balik tutmayi ogrencen mi demis balikci recep heyecanla''ewet''demis balikci oltayi atmis ve nihayet bir balik yakalamis (zaten aradan 8 saat gecmis)ama minik balikmis bu bi qo ka yaramaz die atmis balikci recep sıkılmıs''cok sıkıcı '' diyince balikci ''bu is sabir ister '' demis recep elini suya atmis cekmis ve bir balik tutmus almis olta teslim belgesini cikmis yolda karni acikmis ewe gitmis yemegini yemis snra demirciye gidip demiski ''babis bak sana ne getirdim?''
demirci almis belgeyi vermis recebin harcligini(gunde 5 yang)recep babis bana esseg al demis ''aliriz yavrum''demis demirci.fakat recep 48 lwl oldugunda hala essegi yokmus oda sıkılmıs almıs bi ferrari gezmis tozmus arada arkasina kiz atar butun gece sevisir mis recep lonca kurmak isemis gitmis gardiyana ''lonca istiom'' demis . ''cikar parayi '' dmis gardiyan cikarmis recep ''loncanin adi ne olsun '' demis gardiyan ''THeKRoBoySS'' demis recep ve kurmus loncayi
uydurcak bisi bulamadim kesiyoz yayinii
tobe contued devam edecek ama etmeyedebilirr
:m08::m08::m08::m08::m08::m08:
demirci almis belgeyi vermis recebin harcligini(gunde 5 yang)recep babis bana esseg al demis ''aliriz yavrum''demis demirci.fakat recep 48 lwl oldugunda hala essegi yokmus oda sıkılmıs almıs bi ferrari gezmis tozmus arada arkasina kiz atar butun gece sevisir mis recep lonca kurmak isemis gitmis gardiyana ''lonca istiom'' demis . ''cikar parayi '' dmis gardiyan cikarmis recep ''loncanin adi ne olsun '' demis gardiyan ''THeKRoBoySS'' demis recep ve kurmus loncayi
uydurcak bisi bulamadim kesiyoz yayinii
tobe contued devam edecek ama etmeyedebilirr
:m08::m08::m08::m08::m08::m08: