Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

BeyazHosting

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan danger14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ben beyazhostingden sunucu aldım 2 gb ama bana hiç söylemeden 3 gb yapmış sonradan anladım ,

Bana beyazhostingin yan hesabı diyen varsa eğer özel mesaj atsın oyunumun sitesini veriyim oyunda TL ile oyunun özelliklerini gösteriyim .

Makinaları gerçekden çok hızlı Pişman olmassınız.

Ben beyazhostingden sunucu aldım 2 gb ama bana hiç söylemeden 3 gb yapmış sonradan anladım ,

Bana beyazhostingin yan hesabı diyen varsa eğer özel mesaj atsın oyunumun sitesini veriyim oyunda TL ile oyunun özelliklerini gösteriyim .

buda öle :D

bak velet kim olduğunu biliyorum vaktimden yazamıyorum yan hesapsa moderatörlere bildir banlasınlar

adam gibi yorumlar yaz

çekemediğinizi bukadar belli etmeyin

birde uzman üyesin senin gibi adamı turkmmo yönetime alırsa allah islah etsin turkmmoyu

karaktersiz herif,

Hayır dinime küfür eden müslüman olsa :D

Surdaki yazılısla, senin yazılısın. aynı, onun için yoksa firmana karsı bişeyim yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri