Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BeyazHosting

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan danger14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hayır dinime küfür eden müslüman olsa :D

Ben beyazhostingden sunucu aldım 2 gb ama bana hiç söylemeden 3 gb yapmış sonradan anladım ,

Bana beyazhostingin yan hesabı diyen varsa eğer özel mesaj atsın oyunumun sitesini veriyim oyunda TL ile oyunun özelliklerini gösteriyim .

Makinaları gerçekden çok hızlı Pişman olmassınız.

Surdaki yazılısla, senin yazılısın. aynı, onun için yoksa firmana karsı bişeyim yok.

Bak Ömrümde Senin Kadar Düşmedim :)

Sevyene inmek İstemezdim ama aha meydan

eğer bunlar yan hesabım değilse forumu bırakcakmısın ? yan hesabımsa ben bırakıcam

eğer değilse sen bırakıcaksın aha meydan hadi yiyorsa gel !

ordan laf atmalka olmaz bu işler koçum çekemiyorsan anten tak kısacası :)

Bak Ömrümde Senin Kadar Düşmedim :)

Sevyene inmek İstemezdim ama aha meydan

eğer bunlar yan hesabım değilse forumu bırakcakmısın ? yan hesabımsa ben bırakıcam

eğer değilse sen bırakıcaksın aha meydan hadi yiyorsa gel !

ordan laf atmalka olmaz bu işler koçum çekemiyorsan anten tak kısacası :)

Boş :) . Sadece Kararımı Bildirdim Ben. Aslı Ben Senin Seviyene Düşemem. COCUK !

goko28 bence banlanmalı adamın ekmeğiyle oynuyo yetkili kişiler ipden bakarak yan hesap olmadığını anlayabilir.

BeyazHosting Tamamen pişmanlıktır Teknik Destek alamazsınız ve telefonlarına 4 yıldır hiç ulaşamadım olaki bir durum oldu ticket a 1 gün sonra cevap gelir gelen cevapta bizlik birşey yok olur. cinnet geçirmek istiyorsan çalış.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri