DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

İllüminati Hakkında Düşünceleriniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan es12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

20 Dakika filmini izlerken ozan komiser çekmeceleri açıp kontrol ederken İlluminati yazılı kitabın görülmesi ve hemen çekmecenin kapatılması.
Film olsada insanların beynine işlenmeye çalışılan mesajların gerçek olduğuna inanıyorum.

aynen hocam bende görmüştüm 1-2 ay ara vermeden baya araştırdım onlarca video izledim film vs izlerken dikkat ediyorum hani diyorlar ya her üçgenin onla ilgisi yok

peki neden hep üçgen kullanılıyor hoş bişi de değil hani :)

Duman,sıla,mustafa ceceli gökçe mi gökçekmi ne var aklımda kalan tarkan var mesela bunlar ya illumunatiye hizmet ediyorlar yada bunların görüntü
yönetmenine biri para basıyor şöyle şöyle yap onlarda bilmeden yapıyorlar ama türk müziğinde baya baya abartı şekilde illumunati görselleri var

Bilgisayarada vakit öldürmek için çok güzel bir konu baya 2 ayımı felan aldı araştırmam ve kesinlikle inanıyorum böyle bir örgüte

Çünkü çok sayıda sanatçı illumunatiya ait olan simgelerle şarkı klibi vs yapıyorlar

Bunlar tesadüf değil belki krişe bir laf ama ben tesadüflere inanmam :)

BAKINIZ LADY GAGA KLİPLERİNDE NEREDEYSE ÇIPLAK ÇIKICAK KADAR SÖZDE CESUR BİRİ

Muhabir Soruyor

+Gücünüzü Nerden alıyorsunuz ?
-Ailem ve arkadaşlarımdan diyor (sanırım)

Tam o aradada tek gözünü kapatıp sanki birilerine mesaj vermek istiyor

bu konular derin ve zevkli konular wwo kartları vardı sanırım ilerde ne olacağını gösteren kartlar Siyahi başkan,ikiz kulelerin yıkılışı,japonya da tsunami felaketi ve nükleer enerji krisi olacağı

GEL GELELİM ASIL FİKRİME KESİNLİKLE İNANIYORUM VE SENİNDE DAHA DETAYLI ARAŞTIRMANI BEKLERİM ZEVKLİ VE HEYECANLI BİR KONU

Bilgisayarada vakit öldürmek için çok güzel bir konu baya 2 ayımı felan aldı araştırmam ve kesinlikle inanıyorum böyle bir örgüte

Çünkü çok sayıda sanatçı illumunatiya ait olan simgelerle şarkı klibi vs yapıyorlar

Bunlar tesadüf değil belki krişe bir laf ama ben tesadüflere inanmam :)

BAKINIZ LADY GAGA KLİPLERİNDE NEREDEYSE ÇIPLAK ÇIKICAK KADAR SÖZDE CESUR BİRİ

Muhabir Soruyor

+Gücünüzü Nerden alıyorsunuz ?
-Ailem ve arkadaşlarımdan diyor (sanırım)

Tam o aradada tek gözünü kapatıp sanki birilerine mesaj vermek istiyor

bu konular derin ve zevkli konular wwo kartları vardı sanırım ilerde ne olacağını gösteren kartlar Siyahi başkan,ikiz kulelerin yıkılışı,japonya da tsunami felaketi ve nükleer enerji krisi olacağı

GEL GELELİM ASIL FİKRİME KESİNLİKLE İNANIYORUM VE SENİNDE DAHA DETAYLI ARAŞTIRMANI BEKLERİM ZEVKLİ VE HEYECANLI BİR KONU

Video çok doğru orda tek göz işareti yapıyor. yani gücümü illüminati örgütünden alıyorum diyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri