HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
http://www.turkmmo.com/sinema-amp-t...tanley-kubrick-carpici-film-analizi-eyes.html bu konuya bi göz atın
Hepsi Çok Doğru Tespitler kardeşim ellerine sağlık valla çok uğraşmışın. No İllüminati.
Benim düşüncem kesinlikle var inanmayan arkadaşlar si çok yanılıyosunuz ya da dünyadan bir habersiniz... Her şey birbiriyle bağlantılı aslında dikkat etmek gerek bir araştırın bence. İkiz kuleler saldırısı olmadan önce johnny bravo diye bir çizgi film de karakterimizin arkasındaki posterde ikiz kuleler patladığını gösteren bir sinema afişi duruyordu durrun daha bitmedi.Bunların cıkardığı kartlarda nerdeyse geleceği görüyo gibiydiler hayır görmüyolardı insanlara öyle inandırmışlardı hepsi onların planıydı sonra kendilerini yüce gösterdiler ve bazı saflar kandı buna.Daha bitmedi yeni basladık aaaa di mi hala inanmayanlar var. İkiz kulelerin yapısını incelerseniz o kulelerin çökmesi için aynı anda 2 temel kolonun parçalanması gerek ve bu kolonlar turşu gibi ortada durmuyolar ikiside ayrı yerlerde duruyolardı ve aa nasıl oldu da 2 uçak da onlara çarptı? Bugatti'Yi kim satın aldı haberini var mı ? Yok tabi sonra ben inanmıyorum etmıyorum (illuminati ile alakası yok suan yahudi) siz hala uçun ayakata uyutolar l*n sizi!!! Uyanın etrafınıza bakın biraz kimler yönetiyo araştırmadan etmeden geliyosunuz ya.Forum kuralları gereği daha derinlere inmiyorum yoksa din ayrımlcılığına giricek felan filan iste neyse dusnun biraz bence iyi forumlar...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)