kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Bilişim Aranıyor!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qwerhaha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 569

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhabalar Bilişim Aramaktayım Aylık 200tl Bütçem var Başlangıç İçin Turkmmoya Reklam Vericem 150 Birde 50 Tl sw İçin ayırdım

Özellikler:
Tr İle bire bir gidiyor olması Lazım Yani yeni silahlar zırhlar Haritalar Geldiya Onların kesin Olması Lazım Hemde kesin.
İlgi Konusunda İlgili Olmaları gerekiyor. Sonuçta Müşteri İlişkileri Packları Sorunsuz olursa zaten sadece tebrık mesajı Atarım.
Yaşım 17 Seneye Stajerlik yapıcam Zaten Bir bilişim Arıyorum Stajerlik Yapıcağım Ozamana Kadar kendimi geliştirmek İçin Açıcağım Swyi
İstanbul İçi Önceliğimdir Mobil Ödeme Filan olursa Çok İyi olur.
Epleri Belli Bir Kod Girildiğinde Ep kazansınlar şeklinde olursa daha İyi olur Ödül Olarak Ep kodları Dağıtmayı Planlıyorum.

Birşey daha
0dan Bir Server alsam Fln Kurulum bana Kaça Patlar neler gerekli İşte Kiralık Vds ALsam Kurulumu Kendim yapsma Packleri FLn hani Anladınız Bir bilişimden Değilde Kendim kursam SUnucu Kurup. Çünkü Bilişimin Biriyle konuştum İş büyürse ortak oluruz dedi dedim nie ben büyüttüm çalarız Dedi oyüzden.

Bayiler Mesaj atmayın. Atanların hepsini Tek tek Cepten arıyacağım Ulaşamazsam Elenecek Mesgulu ANlarım Ama Ulaşılamıyor İlgisizlik Kanıtıdır.

Herkese İyi günler.

Öncelikle Merhabalar Bilişim Aramaktayım Aylık 200tl Bütçem var Başlangıç İçin Turkmmoya Reklam Vericem 150 Birde 50 Tl sw İçin ayırdım

Özellikler:
Tr İle bire bir gidiyor olması Lazım Yani yeni silahlar zırhlar Haritalar Geldiya Onların kesin Olması Lazım Hemde kesin.
İlgi Konusunda İlgili Olmaları gerekiyor. Sonuçta Müşteri İlişkileri Packları Sorunsuz olursa zaten sadece tebrık mesajı Atarım.
Yaşım 17 Seneye Stajerlik yapıcam Zaten Bir bilişim Arıyorum Stajerlik Yapıcağım Ozamana Kadar kendimi geliştirmek İçin Açıcağım Swyi
Epleri Belli Bir Kod Girildiğinde Ep kazansınlar şeklinde olursa daha İyi olur Ödül Olarak Ep kodları Dağıtmayı Planlıyorum.

Birşey daha
0dan Bir Server alsam Fln Kurulum bana Kaça Patlar neler gerekli İşte Kiralık Vds ALsam Kurulumu Kendim yapsma Packleri FLn hani Anladınız Bir bilişimden Değilde Kendim kursam SUnucu Kurup. Çünkü Bilişimin Biriyle konuştum İş büyürse ortak oluruz dedi dedim nie ben büyüttüm çalarız Dedi oyüzden.

Bayiler Mesaj atmayın. Atanların hepsini Tek tek Cepten arıyacağım Ulaşamazsam Elenecek Mesgulu ANlarım Ama Ulaşılamıyor İlgisizlik Kanıtıdır.

Herkese İyi günler.
www.sancaksunucu.net öneririm kardeşim server alanlara .com .net.org domain ve sınırsız hosting hediye ve online market mobil ödeme sistemiz tr tipi otopack hediye olarak veriyorlar ben aldım gayet memnumum www.turanmt2.net swmdir

Özellikler:

Birşey daha

Herkese İyi günler.

Merhabalar ,

2 GB 50 TL + .ORG Domain Hediye.

Files Tanıtım Turkmmo Konumuz : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-de...l#post14388679

Web Sitemiz : www.fbsunucu.com

Skype Adresimiz : satis@fbsunucu.com

YS BELGEMİZ : 2936

YS BELGE FOTO : http://j1304.hizliresim.com/18/x/mlbnv.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri