Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

::::metin2 de dupe::::

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 904
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARKADASLAR YENI DÜPE CIKMISTIR HEPIMIZE HAYIRLI UGURLU OLSUN BIR OYNARKEN AKLIMA GELDİ İNTERNET KAFEDE DENEDİM VE OLDU

ÖNCELIKLE YENI CHAR ACIYORUZ BURAYA DIKKAT ACICAGINIZ CHAR j - J HARFI ILE BASLAMASI SARTTIR ÖRNEK ID : JUAN V.S GIBI

ŞİMDİ JUAN ADINDA YENI CHARI ACTIK PARAYI AKTARIYORUZ PARA MIKTARI SIZE BAGLI BENDE 70 K VARDI :D NEYSE KONUYA DEVAM EDELIM YENI ACITIGIMIZ CHARDA 70 K VAR TABI COK SABIRLI OLAMANIZ SART SAKIN DELIRMEYIN CUNKU BEN DELIRDIM DÜPE YAPANA KADAR :D NEYSE SIMDI 3 ADET METIN2 ACIYORUZ ONCE ASIL CHARIMIZ ACICAZ KENDI CHARIMIZI TABIKI GIZLI BIR YERE GIDIN AKSI TAKTIRDE BANLANIRSINIZ NEYSE DEVAM EDELIM 1 METIN2.EXE KENDI ID GIRDIK DEMI 2. METIN2.EXE YE ( juan ) V.S GIRIN ADINI BEN JUAN KOYDUM GM - GA BOSA BAN ATMAYIN MILLETE BU ÖRNEKTIR SADECE GIDIP BANLAMAYIN MILLETIN SUCU YOKTUR. :D NEYSE SIMDIDEN GECMIS OLSUN JUAN CHARINI KULLANAN KIMSE KONU SU 3. METIN2.EXE ( JUAN ) V.S GIBI YAZIN SIMDI COK ONEMLI BIR KONU BURASI NIE DERSENIZ COK BASIT CUNKU 4 - 5 SANIYE SADECE YAPMANIZ ICIN SURE VAR 2. METIN2.EXE GELELIM OYUNA GIRIN GIRERKEN TAM TUP OLAN YER DOLUYOR ISTE O ANDA 3.METIN METIN2. EXE ACIP BAGLAN DIYIN 2 CHAR OYUNDA OLACAK AMA 2.METIN ILE ELINIZI ÇABUK TUTUN HEMEN PARAYI TRASFER EDIN YOKSA OYUNDAN CIKACAKSINIZ 4 - 5 SN ICINDE ISLEMI YAPMANIZ LAZIM BU ISLEMI YAPTIM %100 OLUYOR AMA SABIR ISI BU COK SABREDEN YAPIYOR.

ya bak eski düpe ile aynı bu işlemde sadece 4 - 5 saniye var işlemi yapmanız için çabuk olacaksınız hızlı ve seri ne kadar çabuk olursanız o kadar iyi cunku diger char ile oyuna girerken transeferi kapatıcak o yüzden elinizi çabuk tutuacanız

kücük harf ile yapacanız oyunda tüp doluyor ya odan sonra buyuk harf kullanarak oyuna girin ama parayı trasfer edin elinizi çabuk tutun yani

+++REPP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri