- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a arkadaşlar
ben tr1 de oynuyorum lordakia'ya tek atamıyorum (Beslemesiz)
Arge = 10
Eşyalarım =
Gemi= Leonov (Starjet)
8 adet iris (geliştirme seviyeleri hepsi 6)
22 lf3 (geliştirme seviyeleri hepsi 2)
3 adet SG3N-B02 Kalkan
9 adet G7900 İtici motor
KONFİGÜRASYON 1:
Uzay Gemisi
Lazer: LF3
Jeneratörler: 3 Adet G3N-7900, 3 Adet SG3N-BO2
Ekstralar:Slot-CPU 4, Roket Turbosu, Roket-CPU, Tamir Robotu Auto CPU, Diroit Tamirci CPU 2, Roket-Auto-Cpu, Cephane CPU, Tamir Robotu 4
KONFİGÜRASYON 2:
Uzay Gemisi
Ekstralar:Slot-CPU 4, Roket Turbosu, Roket-CPU, Tamir Robotu Auto CPU, Diroit Tamirci CPU 2, Roket-Auto-Cpu, Cephane CPU, Tamir Robotu 4
Lütfen Yardımcı Olun Önerileriniz Bekliyorum
ben tr1 de oynuyorum lordakia'ya tek atamıyorum (Beslemesiz)
Arge = 10
Eşyalarım =
Gemi= Leonov (Starjet)
8 adet iris (geliştirme seviyeleri hepsi 6)
22 lf3 (geliştirme seviyeleri hepsi 2)
3 adet SG3N-B02 Kalkan
9 adet G7900 İtici motor
KONFİGÜRASYON 1:
Uzay Gemisi
KONFİGÜRASYON 2:
Uzay Gemisi
Lütfen Yardımcı Olun Önerileriniz Bekliyorum
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lütfen Yardımcı Olun ....
- Konular
- 71
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeş böyle bir forumda cevap bu kadar gecikmiş kimse cevap atmamış garip 
Ama şöyle söyleyeyim geminin potansiyeli yetiyor lordak tek yer bu gemiden gemiyi full lazer doldur kalkan koyma olsun bitsin daha çok vurur bide güveyle dolan varsa can babında.
bot olarak oynatırsan x-2 koy bota Bide bot config dosyasından biraz ayar yaparak Anti Buum ekle elitede görmüştüm AntiB ne işe yarar dersen düşman radar menziline girdiğinde kaçar radardan çıkınca kasılmaya devam eder.
Bu şekilde 1 hafta kasıl gemini goli yap x2-x3-x4 Gezdir gemiyi sonra geliş kapılar havoklar lf4 ler. Ama unutma Darkorbit tamamen pişmanlık

Ama şöyle söyleyeyim geminin potansiyeli yetiyor lordak tek yer bu gemiden gemiyi full lazer doldur kalkan koyma olsun bitsin daha çok vurur bide güveyle dolan varsa can babında.
bot olarak oynatırsan x-2 koy bota Bide bot config dosyasından biraz ayar yaparak Anti Buum ekle elitede görmüştüm AntiB ne işe yarar dersen düşman radar menziline girdiğinde kaçar radardan çıkınca kasılmaya devam eder.
Bu şekilde 1 hafta kasıl gemini goli yap x2-x3-x4 Gezdir gemiyi sonra geliş kapılar havoklar lf4 ler. Ama unutma Darkorbit tamamen pişmanlık

- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hocam bak goliath alırsan hep seni hedef seçeceklerdir baskınlarda çünkü goliathsın adamlar kesince yüksek ödüller gelecek onlara.saten kalkanında pek yokmuş.gemin böyle kalsın lazer+r310 du galiba en ezik kırmızı roket onla vursun .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)