HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kolay gelsin arkadaşlar.İyi forumlar.Bugün Para yatırarak bir server Alıcaz.Eurasiahosting ' i Buldum. Fiyatlar uygun geldi. Fileslerde ileriki günlerde düzelir daha güzel bi files olur diye umuyorum.Daha önce Eurasiahosting'den Metin2 Server Alan Var mı acaba ? Önerir misiniz.Cevaplarınız benim için önemlidir.Tekrardan iyi forumlar..
Kolay gelsin arkadaşlar.İyi forumlar.Bugün Para yatırarak bir server Alıcaz.Eurasiahosting ' i Buldum. Fiyatlar uygun geldi. Fileslerde ileriki günlerde düzelir daha güzel bi files olur diye umuyorum.Daha önce Eurasiahosting'den Metin2 Server Alan Var mı acaba ? Önerir misiniz.Cevaplarınız benim için önemlidir.Tekrardan iyi forumlar..
Bende Kendisiyle Dün Konuşmuştum Bende Alıcaktım iyi Bir Sunucuya Benziyor.
Referansına Baktım Dedikleri Kadar iyiler.
Bende Kendisiyle Dün Konuşmuştum Bende Alıcaktım iyi Bir Sunucuya Benziyor.
Referansına Baktım Dedikleri Kadar iyiler.
Yorum için teşekkürler. Sanırım burdan rahatlkla alıcam gibi.Güzel bir firma bozmazlar inşallah.
euhostsatis Bencede Bozmazsalar iyi Bir Firma. Serverin. Hayırlı Olsun Şimdiden Ne Diyelim.
euhostsatis Bencede Bozmazsalar iyi Bir Firma. Serverin. Hayırlı Olsun Şimdiden Ne Diyelim.
Sağolun hocam. Bekleriz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)