- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam,
Ben çok önceden oynuyordum mmomt2yi id mi pw mi falan unuttum ama hepsini yeniledim e postama geldi idler iyi güzel ama en önemli çarlarınn idlerinde içinde soru işareti var örneğin 1 tanesi "samanc?k41" kopyala yapıstır yapınca şifre değişiyor siteden ama oyunda girmiyor i,ü vsvs bütün harfleri denedim kabul etmedi böyle 1kaç tane daha çarım var içinde etp falan var full edit çoğu bunun nasıl düzeltebilirim yardım lütfen
Ben çok önceden oynuyordum mmomt2yi id mi pw mi falan unuttum ama hepsini yeniledim e postama geldi idler iyi güzel ama en önemli çarlarınn idlerinde içinde soru işareti var örneğin 1 tanesi "samanc?k41" kopyala yapıstır yapınca şifre değişiyor siteden ama oyunda girmiyor i,ü vsvs bütün harfleri denedim kabul etmedi böyle 1kaç tane daha çarım var içinde etp falan var full edit çoğu bunun nasıl düzeltebilirim yardım lütfen

Son düzenleme:
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Selam,
Ben çok önceden oynuyordum mmomt2yi id mi pw mi falan unuttum ama hepsini yeniledim e postama geldi idler iyi güzel ama en önemli çarlarınn idlerinde içinde soru işareti var örneğin 1 tanesi "samanc?k41" kopyala yapıstır yapınca şifre değişiyor siteden ama oyunda girmiyor i,ü vsvs bütün harfleri denedim kabul etmedi böyle 1kaç tane daha çarım var içinde etp falan var full edit çoğu bunun nasıl düzeltebilirim yardım lütfen![]()
Id msn ne nasıl gelmişse öyle gireysen. ? olsada aynı şekıl.
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bro ? yazıyorum mmoya girerken kabul etmiyo orda bu arada seviyorum eski sende eskilerdensin halledersem konuşurz Flashhaxball@hotmail.com ekle yada iletişim bırak
Son düzenleme:
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet öyle bi düzenleme yapıldı admine özel mesajla bildirmeni öneririm
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)