Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar.
Sizeler Eleman Alımı Varmı Diye Sormak İstiyorum.Hangi Dalda Dersenizde Reklamı İyi Yaparım Bir Zamanlar Nesilhostta Çalışmışlığım var.Rankları Olmadıgı Halde Günde En Az 3 Müsteri Cekerdim.Sonra Sikayet Konularıyla İlgilene Bilirim.Yani Satıslarda Artış Şikayetlerde ise Azalış Goreceksiniz Para İstemiyorum Sadece Rank Vermeniz Yeterli Olacaktır.1 Hafatada Baya Kâr yapabilirsiniz aynı Anda yeni zırh silah tasarımlarıda yapıyorum
birkac konum
Yeni Silahlar Ve Zırhlar -- Ulukaya
Ulukaya Yeni Bir Silah v2
Ulukaya Yeni Bir Silah
Ulukaya V3 Silah
Ulukaya Yeni Bir Silah v1
Ulukaya V4 Zırh
Yeni Bir Map!!! Ulukaya
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/2323537-3-boyutlu-azrail-kutusu.html
Sizeler Eleman Alımı Varmı Diye Sormak İstiyorum.Hangi Dalda Dersenizde Reklamı İyi Yaparım Bir Zamanlar Nesilhostta Çalışmışlığım var.Rankları Olmadıgı Halde Günde En Az 3 Müsteri Cekerdim.Sonra Sikayet Konularıyla İlgilene Bilirim.Yani Satıslarda Artış Şikayetlerde ise Azalış Goreceksiniz Para İstemiyorum Sadece Rank Vermeniz Yeterli Olacaktır.1 Hafatada Baya Kâr yapabilirsiniz aynı Anda yeni zırh silah tasarımlarıda yapıyorum
birkac konum
Yeni Silahlar Ve Zırhlar -- Ulukaya
Ulukaya Yeni Bir Silah v2
Ulukaya Yeni Bir Silah
Ulukaya V3 Silah
Ulukaya Yeni Bir Silah v1
Ulukaya V4 Zırh
Yeni Bir Map!!! Ulukaya
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/2323537-3-boyutlu-azrail-kutusu.html
PHP:
Adınız :Enes taha
Soyadınız :KUŞ
Yaşınız :16
Yaşadığınız Yer :Adana
Günlük Online Süreniz :degisken
Özellikleriniz : yukarıda
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler):3d tasatımlar reklam sikayet konularına bakma
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum):Konusuruz Hallederiz
Daha Önce Bir yerde çalıştıysanız çalıştığınız yerlerin İsimleri:nesilhost,yelkenbilisim,artemisbilisim,dünyanetwork,dilaybilisim
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :metin-356@hotmail.com facebook.com/wolfteam.ens
Son düzenleme:
ben akonularım dediğin hepside alıntı.
rastırdım hicbi foruda yok bunlar iyi bir is buursun insallah
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)