Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyuncu ER Oldugunda Adını [ER]0 Yapiyor ?
Bırak şu çocukları sen işine bak hocam başarılı QUEST Dahada Eleştiri Yapan Varsa Pm Beklerim.Bu questi bir Türk yaptı.Bir günlük iznimi buna harcadım ben.Elin almanlarının yalamadığınız yeri kalmadı sizden öyle bir şey beklentim yok zaten fakat elin gevurundan bizim neyimiz eksik ki hemen alıntı gibi yorumlarla geliyorsunuz? Biz yazamazmıyız git sen faceebooktan bana quest yazarmısın diye yalvarmaya devam et.Yok sana quest.baamididinburayiterket.swf
Bu questi bir Türk yaptı.Bir günlük iznimi buna harcadım ben.Elin almanlarının yalamadığınız yeri kalmadı sizden öyle bir şey beklentim yok zaten fakat elin gevurundan bizim neyimiz eksik ki hemen alıntı gibi yorumlarla geliyorsunuz? Biz yazamazmıyız git sen faceebooktan bana quest yazarmısın diye yalvarmaya devam et.Yok sana quest.baamididinburayiterket.swf
Hocam bu piyasada 15-16 yaşındaki çocukların lafına göre canını sıkmana gerek yok ,eline saglık çok güzel bir sistem açık kaynak her şekilde geliştirilebilir.
Bırak şu çocukları sen işine bak hocam başarılı QUEST Dahada Eleştiri Yapan Varsa Pm Beklerim.
O değil birde quest yazarmısın diye yalvarıyor hacı bunun ağlama nedeni istediği questi yazmadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)