HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben Uzatmıyorum Arkadaşım,
Ben Memnun Değilsem Bu O Firmayı Kötülemek mi ? İlla Herkes Memnun Olacak Diye Birşey yok..
Ben Datadan Memnun Değilim, ve Kötülemiyorumda Memnun Değilim Sadece,
Memnun Oldugum Firmayı Söyleyincede O Firmayla Bağlantım Oldugu Söyleniyor..Sence AdiL mi ?
Ben Memnun Değilsem Diyorsun Bana Hangi Tarihde Hangi Hizmeti Aldığını ve Yatırdığın Ücreti Hangi Tarihde İşlem No İle Birlikde Yolla Kontrol Ettiricem. Eğerki Bu Konuda Yalan Söylüyor Firmayı Karalamaya Çalıştığın İçin Yönetimden Ceza Almanı Talep Edeceğim.
Ben Memnun Değilsem Diyorsun Bana Hangi Tarihde Hangi Hizmeti Aldığını ve Yatırdığın Ücreti Hangi Tarihde İşlem No İle Birlikde Yolla Kontrol Ettiricem. Eğerki Bu Konuda Yalan Söylüyor Firmayı Karalamaya Çalıştığın İçin Yönetimden Ceza Almanı Talep Edeceğim.
Buyrun Sen Sordurmadan Ben Serverin Tüm Herşeyini Kanıt Olarak Attım.Datadan Server Aldıgıma Dair Kanıt..
Ben Datadan Server Aldıgımı Kanıtladım Bide Beni Şikayet Etmeyi Düşünüyormuşsun.Sende Benim Nickimi Karalıyosun Yalancı Oldugumu İdda Ediyosun.
Bende Gerekli Cezayı Alman İçin Turkmmo Yönetimine Başvuruyorum;
EDİT : DataSunucunun Hizmetinden Memnunnum Fakat Server'den Memnun Değilim.
Tekrar Belirtiyorum Data Sunucudan Hizmet Açısından Bir Sıkıntı Yaşamazsınız..Sakın yanlış Anlaşılmasın..
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)