farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Kaliteli bilişim arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trexrh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar kaliteli bir bilişim arıyorum geçen aldıgım bilişim güvenli sandım çok araştırmadım 1hafta sonra kapattılar pvp kendi sitelerinide kapattılar yok oldular neyse geçmişi çok açmayalım bu sefer öyle olmıcak iyi araştırma yapıcam firmalar hakkında gelelim istediklerim özelliklere

-Güzel files olucak
-alan adıyla birlikte alıcaz
-pvpmize mobil ödeme sistemi kurcaklar yani ep almak isteyen arkadaşlar (çok önemli değil ama olursa iyi olur )
-serveri sorunsuz sekilde teslim edicek

vs. bunları sağlayabilecek kişiler Turkmmo Konusu yorum / mesaj olarak atınız. Sağlam ref le birlikte atın

Uygun fiyat verinirse 3-6 aylık parasını direk ödeyebiliriz.

Evet arkadaşlar kaliteli bir bilişim arıyorum geçen aldıgım bilişim güvenli sandım çok araştırmadım 1hafta sonra kapattılar pvp kendi sitelerinide kapattılar yok oldular neyse geçmişi çok açmayalım bu sefer öyle olmıcak iyi araştırma yapıcam firmalar hakkında gelelim istediklerim özelliklere

-Güzel files olucak
-alan adıyla birlikte alıcaz
-pvpmize mobil ödeme sistemi kurcaklar yani ep almak isteyen arkadaşlar (çok önemli değil ama olursa iyi olur )
-serveri sorunsuz sekilde teslim edicek

vs. bunları sağlayabilecek kişiler Turkmmo Konusu yorum / mesaj olarak atınız. Sağlam ref le birlikte atın

Uygun fiyat verinirse 3-6 aylık parasını direk ödeyebiliriz.

sıze ozel uygun fıyatlarımız vardır ekelyınız

selin-bariss@hotmail.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri