Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
sau reng 1
sau reng
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 PaneLLeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frezone55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 870
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yep yeni bir metin2 pvp paneli mi arıyorsunuz şimdi php kodlaması daha basitleşti şu zamanlarda çok php kodlaması yapan programlar yapıldı ve yayına sunuldu.
metin2-pvp-panel.jpg

Metin2 panellerinde jaxen2 denilen panel birçok tema barındırıyor neredeyse temanın her çeşidi mevcut.metin2 paneli isterseniz ücretlide yaptırabilirsiniz, ben kendi serverime ücretli panel yaptırmıştım daha önce onun kadar güzel ve kullanışlı bir panel görmedim ve hiçbir şekilde internettte yayınlanmadı. Şimdi bazı arkadaşlar ücretli panel veya tema yaptırıyorlar fakat hemen internette yayınlıyorlar bunun bir telif hakkı olması gerekmektedir veya emeğe saygı olayından dolayı hiçbir yerde paylaşılmaması gerekmektedir.
Şimdi size birkaç ipucu vereceğim alacağınız veya yaptıracağınız panel hakkında bilgiler şöyledir; İlk önce bütün oyun için gereken eklentileri ekletmeniz gerekmektedir bunlar neler diye sorarsanız şimdi anlatayım bugdan kurtarma eklentisi, ep kontrol veya geçmişi eklentisi, ödeme bildirimi eklentisi, ticket (destek) eklentisi, market (shop) eklentisi, şifre değiştirme eklentisi, (en önemlisi) şifremi unuttum eklentisi, doğru düzgün sıralama eklentisi, lonca sıralaması eklentisi, oyun içi envanter gösterme eklentisi, oyun içi konuşmalar eklentisi vb. sizde birşeyler ekleye bilirsiniz eğer panel yaptırmaya karar verirseniz bunların olmasına özen gösteriniz.....
REP İSTERİM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri