Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yeni Şehir Görünümü // Nike24

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nike24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar​

Bunun gibi yüzlerce tasarım var elimde fakat konulara ilgi gösterilmediği için paylaşmıyorum.Bunuda canım sıkıldı paylaşayım dedim.

Aşağıda resimler var ben sadece mavi bayrağı çektim diğer bayraklarda aynı.​

İndirdikten sonra metin2 pack klasörünün içine atınız ve oyuna giriniz.

+ Rep falan istemiyorum işine yaradıysa yorum yap yeterli.

mhsqc.jpg

mht68.jpg

mht6x.jpg

mht7y.jpg

Merhaba arkadaşlar​

Bunun gibi yüzlerce tasarım var elimde fakat konulara ilgi gösterilmediği için paylaşmıyorum.Bunuda canım sıkıldı paylaşayım dedim.

Aşağıda resimler var ben sadece mavi bayrağı çektim diğer bayraklarda aynı.​

İndirdikten sonra metin2 pack klasörünün içine atınız ve oyuna giriniz.

+ Rep falan istemiyorum işine yaradıysa yorum yap yeterli.

mhsqc.jpg

mht68.jpg

mht6x.jpg

mht7y.jpg

1. RESİM = Meydanın Yanına Birşey Çevrilmiş Meydanın Özgür Kullanılmasını Engelliyor Ve Çok Dolu Serverlerde O Meydanın Etrafındaki Şey Olumsuz Etkiler Diye Düşünüyorum. O olmamış Bence.
3.RESİM ( Ögretmenlerdeki Duman Parlaması) =Neredeyse Tüm Köy Görünümlerinde Bu Var. Ve Gına Geldi. Oda Olmamış.
4.RESİM ( BAŞLANGIÇ ) = Mağara Havası Yaratmaya Çalışmışsın Sanki Ama Bence Olmamış.. K Bakma..

Neden Bunları Söylüyorum Biliyormusun.!
Senin Turkmmodaki Birçok Files Tasarımcısından İyi Oldugunu Düşünüyorum Ve Çok Özel Biri Olduguna İnanıyorum..
İnş Bu Yorumlarımı Dikkate ALırsın Ve Metin2de Çağ Atlatacak Birşey Bulursun..

Son düzenleme:
1. RESİM = Meydanın Yanına Birşey Çevrilmiş Meydanın Özgür Kullanılmasını Engelliyor Ve Çok Dolu Serverlerde O Meydanın Etrafındaki Şey Olumsuz Etkiler Diye Düşünüyorum. O olmamış Bence.
3.RESİM ( Ögretmenlerdeki Duman Parlaması) =Neredeyse Tüm Köy Görünümlerinde Bu Var. Ve Gına Geldi. Oda Olmamış.
4.RESİM ( BAŞLANGIÇ ) = Mağara Havası Yaratmaya Çalışmışsın Sanki Ama Bence Olmamış.. K Bakma..

Senin Turkmmodaki Birçok Files Tasarımcısından İyi Oldugunu Düşünüyorum Ve Çok Özel Biri Olduguna İnanıyorum..

Teşekkür ederim.Ozaman yeni konuma bak.
Konuya gitmek için tıkla

KAtılıyorum Ve ayrıca Türk Yapımı Değil Elitepvpers TE Daha önce Binelrce Kez Paylaşıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri