Şarkıcı Metin Şentürkün stand-up gösterisinin afişiyle Tolga Çevikin Komedi Dükkanındaki afişinin benzerliği dikkat çekti
Esprili kişiliğiyle tanınan görme engelli ünlü şarkıcı Metin Şentürk, tek kişilik gösteriye başladı. Şentürkün Metin Şentürk Anlatıyor adlı gösterisinin afişi tartışma yarattı. Şentürkün mikrofon önünde smokinle çekilmiş fotoğrafı görenleri şaşırttı. BKMde tek kişilik gösterisini sahnelemeye başlayan Şentürkün fotoğrafı sosyal medyada Komedi Dükkanının ünlü komedyeni Tolga Çevikin eski afişine benzetildi.
Komedi Dükkanının piyanisti Özer Atik, benzerliğe ilk dikkat çeken isim oldu.
Atik, Bu smokin, bu mikrofon, bu kırmızı perde ve Metin Şentürkün tek kişilik gösterisi... Bu görsel bana tanıdık geldi şeklinde attığı tweetle dikkat çekti.
Görmeyen kalmasın
Afişi görüp şaşıran birkaç kişi de Metin Şentürkün fotoğrafını görünce kafası photoshopla yapıştırılmış sandım. Aaa Komedi Dükkânına ne olmuş böyle? yorumlarını yaptı. Şentürk Görmeyen Kalmasın sloganlı gösterisinde hayatın içinden hikâyeleri kendi renkli uslübuyla anlatıyor.
Samimi olaylarla seyircileri hem şaşırtıp hem de düşündürürken güldürmeyi hedefleyen Şentürk, twitter sayfasından da Herkesi bekliyorum, çok güleceğiz diyerek gösterisinin tanıtımını yapıyor. İlk gösterisini dün gece Beşiktaş Kültür Merkezinde yapan Şentürkün bilet fiyatları da 28 liradan 50 liraya kadar üç ayrı kategoride satışa sunuluyor.
Tolganın afişine benziyor
Şentürkün afişini Tolga Çevikin Komedi Dükkanı afişine çok benzeten piyanist Özer Atik, Bu smokin, bu mikrofon, bu kırmızı perde ve Şentürkün gösterisi. Bu görsel bana tanıdık geldi dedi.