HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:selam: :selam: :selam: :selam:
Arkadaşlar yeni bir dedicated açlmış hemen gelin sw bugün sabah açılmıs. Sw özellikleri:
1. Kule sorunu yok azrial ypablrısnız +70ler gireblir kuleye
2. Lwl sınırı 127 dir.
3. + basrken item istemez para iser sadece tabi %100 de geçmez
4. 120 lwl silahlraı yapılan eventlerde GMler veriyormus.
5. Oyudna 5 adet Gm var 2si Tldir.
6. EN ÖNEMLİ SİLAH VE ZIRHLAR = SKİLL ÖĞRETMENLERİNDEEEEE
7. Ruh taışını okuma oranın %15 arttrırmışlar
8. Her CUmartesi ve Pazar özel eventler var
9. xo event 3 yol savası gibi özel eventlerde yapılıcaktır
10. servera basladıgınızda 30 lwl at 34 lwl baslangıc ve bir miktar para gelir.Göreve Tıklama unutmayınız
11. 30 lwl üstü bizim itemlerinizi saç stillerini ögretmenlerde bulabilirsiniz
12. sol üstte otomatik olarak özelllikler gelecektir örnegin otomatik 3.. el exp balıkcılık sevgi puanı vb
13. Efsunlar editlidir sabit gelir.
NOTTT : Oyunu PAcklarını içine atmazsanız .exe den giremezsiniz Metin2Plus.exe den girmek için pack dosyalarını atmak zorundasınız!!DOsya boyutu 12 mb olma sebebe 120 lw silalhrıanı goremessınız yoksa
[HIDE]
Anasayfa :Metin2Plus - M2P Anasayfa
Download: Metin2Plus.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
[/HIDE]
Bir teşekkürü hor görmeyin. Bu arada sw çok güzel arkadaşlar benim tam aradığım server tekrar diyorum. packların hepsini atmak zorundasınız yoksa oyuna giremezsiniz!!!!
Arkadaşlar yeni bir dedicated açlmış hemen gelin sw bugün sabah açılmıs. Sw özellikleri:
1. Kule sorunu yok azrial ypablrısnız +70ler gireblir kuleye
2. Lwl sınırı 127 dir.
3. + basrken item istemez para iser sadece tabi %100 de geçmez

4. 120 lwl silahlraı yapılan eventlerde GMler veriyormus.
5. Oyudna 5 adet Gm var 2si Tldir.
6. EN ÖNEMLİ SİLAH VE ZIRHLAR = SKİLL ÖĞRETMENLERİNDEEEEE
7. Ruh taışını okuma oranın %15 arttrırmışlar
8. Her CUmartesi ve Pazar özel eventler var
9. xo event 3 yol savası gibi özel eventlerde yapılıcaktır
10. servera basladıgınızda 30 lwl at 34 lwl baslangıc ve bir miktar para gelir.Göreve Tıklama unutmayınız

11. 30 lwl üstü bizim itemlerinizi saç stillerini ögretmenlerde bulabilirsiniz
12. sol üstte otomatik olarak özelllikler gelecektir örnegin otomatik 3.. el exp balıkcılık sevgi puanı vb
13. Efsunlar editlidir sabit gelir.
NOTTT : Oyunu PAcklarını içine atmazsanız .exe den giremezsiniz Metin2Plus.exe den girmek için pack dosyalarını atmak zorundasınız!!DOsya boyutu 12 mb olma sebebe 120 lw silalhrıanı goremessınız yoksa
[HIDE]
Anasayfa :Metin2Plus - M2P Anasayfa
Download: Metin2Plus.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
[/HIDE]
Bir teşekkürü hor görmeyin. Bu arada sw çok güzel arkadaşlar benim tam aradığım server tekrar diyorum. packların hepsini atmak zorundasınız yoksa oyuna giremezsiniz!!!!
kasmalı hafif çini andırıyor bana uygun
bu ay sonuna kadar idare eder sonra aslana geccemmm
bu ay sonuna kadar idare eder sonra aslana geccemmmbn bu türü daha çok seviyorum başlangıç 72- 84 lwl falan güzel değil en iyisi emek vermak ama memk verincede emeğin adamın keyfine bağlı olmamalı ....
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)