noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2Plus Gell kaçırma Lwl sınır 127

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan_58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
:selam: :selam: :selam: :selam:

Arkadaşlar yeni bir dedicated açlmış hemen gelin sw bugün sabah açılmıs. Sw özellikleri:

1. Kule sorunu yok azrial ypablrısnız +70ler gireblir kuleye
2. Lwl sınırı 127 dir.
3. + basrken item istemez para iser sadece tabi %100 de geçmez :D
4. 120 lwl silahlraı yapılan eventlerde GMler veriyormus.
5. Oyudna 5 adet Gm var 2si Tldir.
6. EN ÖNEMLİ SİLAH VE ZIRHLAR = SKİLL ÖĞRETMENLERİNDEEEEE
7. Ruh taışını okuma oranın %15 arttrırmışlar
8. Her CUmartesi ve Pazar özel eventler var
9. xo event 3 yol savası gibi özel eventlerde yapılıcaktır
10. servera basladıgınızda 30 lwl at 34 lwl baslangıc ve bir miktar para gelir.Göreve Tıklama unutmayınız :D
11. 30 lwl üstü bizim itemlerinizi saç stillerini ögretmenlerde bulabilirsiniz
12. sol üstte otomatik olarak özelllikler gelecektir örnegin otomatik 3.. el exp balıkcılık sevgi puanı vb
13. Efsunlar editlidir sabit gelir.

NOTTT : Oyunu PAcklarını içine atmazsanız .exe den giremezsiniz Metin2Plus.exe den girmek için pack dosyalarını atmak zorundasınız!!DOsya boyutu 12 mb olma sebebe 120 lw silalhrıanı goremessınız yoksa

[HIDE]

Anasayfa :Metin2Plus - M2P Anasayfa
Download: Metin2Plus.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

[/HIDE]

Bir teşekkürü hor görmeyin. Bu arada sw çok güzel arkadaşlar benim tam aradığım server tekrar diyorum. packların hepsini atmak zorundasınız yoksa oyuna giremezsiniz!!!!

kasmalı hafif çini andırıyor bana uygun :D bu ay sonuna kadar idare eder sonra aslana geccemmm

bn bu türü daha çok seviyorum başlangıç 72- 84 lwl falan güzel değil en iyisi emek vermak ama memk verincede emeğin adamın keyfine bağlı olmamalı ....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri