Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Msn Hata Kodu : [ 8e5e0152 ] [ Yardım Edene +Rep ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßéLa_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oturum açarken Bu Hata Kod'unu Aluyorum ..!

Windows Live Messenger Oturumunuzu Açamıyoruz Diyor ..! :@

Yardın Edene +Rep #

8e5e0152 Hatasını Windows Live Messenger uygulamanızda yaşıyorsanız, yapmanız gereken işlem oldukça basit. Hatakodlari.com olarak, son zamanlarda popüler olan 8e5e0152 hata kodunun çözümünü yazıyoruz.
Öncelikli olarak, gizli dosya ve klasörleri görünür duruma getirin. (Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız şuraya bakın; http://www.hatakodlari.com/gizli-dosya-ve-klasorleri-gorunur-duruma-getirmek.html)
Bilgisayarıma girerek;
C: >Documents and Settings >windows oturum adını > local settings > application data >microsoft klasörüne girin ve windows live contacts altına girerek, içerisindeki tüm şeyleri silin.
Eğer silme işleminde, “bu dosyalar kullanılıyor“ şeklinde bir hata alırsanız, tüm messenger uygulamalarını tamamen kapattığınızdan emin olun.
Bu kısa yöntem sonrası 8e5e0152 hatasından kurtulmuş olacaksınız.

kaynak:hatakodlari.com

ben böyle yapmıştım.Dene bakaLım ;)

8e5e0152 Hatasını Windows Live Messenger uygulamanızda yaşıyorsanız, yapmanız gereken işlem oldukça basit. Hatakodlari.com olarak, son zamanlarda popüler olan 8e5e0152 hata kodunun çözümünü yazıyoruz.
Öncelikli olarak, gizli dosya ve klasörleri görünür duruma getirin. (Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız şuraya bakın; http://www.hatakodlari.com/gizli-dosya-ve-klasorleri-gorunur-duruma-getirmek.html)
Bilgisayarıma girerek;
C: >Documents and Settings >windows oturum adını > local settings > application data >microsoft klasörüne girin ve windows live contacts altına girerek, içerisindeki tüm şeyleri silin.
Eğer silme işleminde, “bu dosyalar kullanılıyor“ şeklinde bir hata alırsanız, tüm messenger uygulamalarını tamamen kapattığınızdan emin olun.
Bu kısa yöntem sonrası 8e5e0152 hatasından kurtulmuş olacaksınız.

kaynak:hatakodlari.com

ben böyle yapmıştım.Dene bakaLım ;)

Ben Bunu Denemiştim Ama Olmadı :)

Senin Anlattıqın Daha Açıklayıcı Olmuş Artık Hata felan Almıyorum ;)

Tşk Ederim Ata ..

+Rep'ini Verdm ..

Konu Kiltlendi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri