noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Nice Yıllara

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozcan110r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 193

ozcan110r

Level 31
TM Üye
Üye
Katılım
21 Mar 2011
Konular
4,331
Mesajlar
33,138
Reaksiyon Skoru
1,103
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
370
MmoLira
-641
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Doğum günleri genelde mutluluk günleridir. Hediyeler alınır, verilir. Lamborghini de 50'nci doğum gününü bir hediyeyle kutluyor. Ancak hediyeyi kendine mi yoksa bizlere mi veriyor işte o tartışılır. Markanın V12 motorlu amiral gemisi Aventador, 50'nci yıla özel bir seriyle hem en güçlü seri üretim Lambo unvanını alıyor hem de 100 adetlik üretimle bir koleksiyon parçası değeri kazanıyor.
Standart halinde bile nefes kesici bir otomobil olan Aventador, 50'nci yıla özel seride 6.5 lt'lik V12'sinden 700 yerine 720 HP güç çıkartıyor. Güç artışı için sadece işletim sistemine müdahale eden Lamborghini mühendisleri, bu sayede özellikle ara hızlanmalarda daha seri tepkiler hedeflerken, aracın 2.9 saniyelik 0-100 km/s hızlanması ve 350 km/s'lik maksimum hız değerleriyse standart versiyonlarla aynı. İtalyan spor otomobil üreticisinin geride bıraktığı 50 yılı simgeleyen Aventador 50° Anniversario Edition'ın karoserinde yapılan değişikliklerle aracın standart modellere göre aerodinamik verimliliği yüzde 50 arttırılmış. Mayıs 1963'te üretilen ilk Lamborghini'den bu yana markanın müşterilerinin en çok tercih ettiği renk olan sarı, özel Aventador'da Mayıs Sarısı adıyla özel bir tonda sunulurken, bu renk seçeneği sadece doğum günü Aventador'unda olacak. Şanghay Otomobil Fuarı'nda sergilenecek olan Aventador LP 720-4 50° Anniversario Edition'la birlikte markanın bugüne kadar en çok satılan modeli olan ve Gallardo'nun da bir 50'nci yıl versiyonu ilk kez Şanghay'da sahne alacak. Bu Gallardo LP 560-2 50° Anniversario Edition adındaki özel seride Gallardo Superleggera'dan alınan karbon-fiber arka spoyler, şeffaf motor kapağı ve Bianco Opalis isimli özel renkler farklılık yaratıyor. Bu model aynı zamanda bir bitişi de simgeliyor. Zira Gallardo bu yılın sonunda emekliliğe hazırlanırken, son modellerde manuel şanzıman sunulacak. Gallardo bununla birlikte manuel şanzımanın kullanıldığı son Lamborghini olacak.




428522720572.jpg






428413676572.jpg




Aventador'un en özelinin kabininde özel kaplamalar ve renkler kullanılırken, dikişlerin tasarımları da 50'nci yıla has.


428616632572.jpg
 
Teşekkürler
 
Paylaşım İçin Teşekkürler :)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst