- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Slm Admin ve Yöneticiler. Kule ile ilgili sorunları sizde eminim biliyorsunuzdur. Kutuları biriktirince envanterde birine tıklayınca hepsi yok oluyor. Anahtarlar artık yok oluyor.Hadi bunlara eyv. bunları geçtim, her azraili kestiğimde çara bebek azrail veriyor, Envanter doldu... Kulede yapamıyacakmıyız artık.??? İntikamları nereden toplayacağız.??? Bir çözüm bulursanız en kısa zamanda sevinirim... Çara kutu bırakacak yer kalmadı bebek azrailler yere atılsada bari olmayanlara versek yazık.... Boşa çarda çöp olarak duruyor...
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ahh kardeşim ahh benim öyle 3 envanter kutu gitti forumda isyan ettim daha bakılmadan ban yedim hemde süresiz ben ne yapayım şimdi yemin ediyorum oynama hevesim kaçtı ya :S
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Oyunun sorunlarıyla biraz daha ilgilenilirse iyi olacak.... Kule bilinen bir sorun.. Bilinmeyen bir sorunu çözmek uğraştırabilir. Ama kulenin sorunlu olduğu biliniyor bununla ilgili bir çalışma yapılırsa oyundaki çatlak sesler azalır belki...