Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba,
1 GB 25 TL ! - FORUM - MARKET - ADMIN PANELİ - TICKET SISTEMI HEDİYE !
2 GB 35 TL - FORUM MARKET - AUTO PACK - ADMIN PANELİ - TICKET SISTEMI HEDİYE !
Teslimatlar 15 DAKİKA İÇİNDE YAPILMAKTADIR !
Msn : Info@beyazhosting.org - Sales@beyazhosting.org
Saygılarımla,
Merhabalar,OmakBilisim Olarak İsteklerinizi Rahatçene Karşılayabiliriz.
( Banka Havalesi - PTT - Paypal - Kredi Kartı - Misli.com ) Olarak 5 Farklı Ödeme Yolumuz Mevcut.
Sunucularımızda Firewall - DDOS Koruma Ücretsiz Olarak Kurulmaktadır.
İletişim Bilgileri
Web Site ; www.omakbilisim.com
Faaliyet Belge Numarası ; 0699
Msn Adresimiz ; root@omakbilisim.com
Satış Konumuz ; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2507635-1gb-metin2-sunucu-25tl-2-ay.html
Yarın 2'nizden biriyle görüşeceğim arkadaşlar sunucuyu yarın alıcam..İlgi ve alakanız için teşekkürler..
kardsm sorunsuz bir sunucu + files istiyorsan 5 10 lira gözden cıkaracaksın ben vezirhosttan aldım oldukca memnunum oyun içi destek verıyorlar bi sorunum oldu dün mesela tw verdim adamlar halletti o kadar ilgililer almanı öneririm .. sen diyeceksin neden reklamını yapıyorsun,o kadar ilgilendiler ki karsılıgını vermek istedim. serverimi görmek istersen mesaj atabılırsın.
kardsm sorunsuz bir sunucu + files istiyorsan 5 10 lira gözden cıkaracaksın ben vezirhosttan aldım oldukca memnunum oyun içi destek verıyorlar bi sorunum oldu dün mesela tw verdim adamlar halletti o kadar ilgililer almanı öneririm .. sen diyeceksin neden reklamını yapıyorsun,o kadar ilgilendiler ki karsılıgını vermek istedim. serverimi görmek istersen mesaj atabılırsın.
vezir hostu öneriyorsun ama sitesi bende barınıyor

vezir hostu öneriyorsun ama sitesi bende barınıyor![]()
sitesi sende barınabilir sonucta bana full destek verıyorlar sorunlarla ilgileniyorlar önemli olan bu değil mi ?