Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Aykut Kocaman, dünkü antrenmanda Samandıra Tesisleri'nde futbolcularıyla yaptığı kısa toplantıda konsantrasyon uyarısında bulundu. Sarılacivertli hoca, "Gençlerbirliği maçı Galatasaray derbisine kadar oynanacağımız son deplasman karşılaşmamız. En az Benfica maçı kadar önemli bir sınav vereceğiz. Konsantrasyonunuzu iyi ayarlayın. Kritik bir virajdayız ve çok dikkatli olmalıyız" dedi.
KOCAMAN'DAN YAKIN TAKİP
Aykut Kocaman, Benfica'yı yakın takibe aldı. Antrenör Turgay Altan'ın Portekiz ekibini adım adım izlediği ve yarınki Benfica-Sporting Lizbon maçında tribünde olacağı bildirildi. Altay'ın raporunu bekleyen Kocaman'ın takıma ayrıntılı brifingler vereceği öğrenildi.
KOCAMAN'DAN YAKIN TAKİP
Aykut Kocaman, Benfica'yı yakın takibe aldı. Antrenör Turgay Altan'ın Portekiz ekibini adım adım izlediği ve yarınki Benfica-Sporting Lizbon maçında tribünde olacağı bildirildi. Altay'ın raporunu bekleyen Kocaman'ın takıma ayrıntılı brifingler vereceği öğrenildi.