Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
BAKIN sayın admin ben esek deyilim cocukta deyilim 22 yasındayım. ben o charı yapana kadar canım cıktı 2 ayfır oynamıyom charıma ban attınız bu charı acmassanız en dogal hakım olarak sizi sikayet edecem bu durumda 100% siz haksızsınız cünkü 5 gündür bana cevap vermiyorsunuz. kanıt var elimde fotografları cektim tarih gün ne yazdıysam size hepsini cekti eyer bu msj dada cevap almassam sizi sikayet etmek zorundayım cünkü o kadar parayı ben yerde bulmadım
saygılarımla...
iyi günler..
char ıd:gsm
icindeki char:EDITyok 62 lvl savascı 110 lvl charlarda var
server: venüs.
saygılarımla...
iyi günler..
BAKIN sayın admin ben esek deyilim cocukta deyilim 22 yasındayım. ben o charı yapana kadar canım cıktı 2 ayfır oynamıyom charıma ban attınız bu charı acmassanız en dogal hakım olarak sizi sikayet edecem bu durumda 100% siz haksızsınız cünkü 5 gündür bana cevap vermiyorsunuz. kanıt var elimde fotografları cektim tarih gün ne yazdıysam size hepsini cekti eyer bu msj dada cevap almassam sizi sikayet etmek zorundayım cünkü o kadar parayı ben yerde bulmadım
saygılarımla...
iyi günler..
Sevgili Arkadaşım Adminimiz Ve Diğer Görevliler Olsun Boş Yer Kimse Ban Atmıyor Herkes Böyle Düşünüyor Ama Süresi Bitmeyincede Açılmıyor Çarlar Banlar Otamatik Olarak Açılıyor Yanı Süresi Dolunca Açılır Adminimiz Burda Konu Açtın Diye Charını Açıcak Değil Süresi Dolunca Açılır Adminimizi Yönlendirdim Konuya . @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadasım admin ban atmıs ben pazartesi acacam sana dedi delirtmeyin adamı cocuk burda isimsizmemo adlı forum üyesinin mesajlarına bakın onuda banlamıs orda yazıyor ben sana pazartesi inceleme yapıp charının banını acacam yazmıs acın su charı
ya arkadaslar sizmi anlamıyorsunuz benmi anlatamıyorum admin inceleme yapmak üzere ban atmıs carı acmamıs neden acmamıs pazartesi acması lazımdı diyo cocuk carı soymasınlar diye ban atmıs...!!!!!!1111
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)